Partyflock
 
­ Nederland

Transistor @ 013

anoniem gepubliceerd op
Transistor @ 013
29 augustus 2003
Na een zomerstop van 2 maanden kunnen alle techno freaks maandelijks opnieuw in 013 terecht voor de schitterende Transistoravonden. En als aftrap weer een fantastische lasershow van sigma laservisions, plus natuurlijk het decor van Shine deco.
Muzikaal valt er natuurlijk zat te genieten met o.a. DJ Surgeon (Downwards, Birmingham, UK). Deze Brit (Anthony Child) is al vele jaren een van de meest constante DJ's die de wereld over vliegt. Zijn uitstekende mixkwaliteiten en goede platenkeuze zorgen altijd voor een leuke tijd op de dansvloer. In 2000 bracht Surgeon de dubbellaar 'Body Request' uit en werkt met Mick Harris aan een nieuw album voor het Tresor label. De buitengewone geluidskunstenaar weet met name live dansbare electrotechno neer te zetten.


Speciaal voor Transistor® komt DJ Adam X over uit New York, daar waar hij samen met zijn broer (Frankie Bones) Sonic Groove runt. Adam X is een DJ die je alle lagen en dieptes van technomuziek laat voelen. In Amerika is hij een hele grote (Superstar DJ) nu is het tijd om Europa te veroveren. Zijn unieke, levendige draaistijl bestaat uit een mix van posttechno en post-industrial-electronics. Deze obscure drijfkracht lijkt wel een heuse technoattaque en was geregeld aanleiding voor Adam X om zelfs voor een miljoenenpubliek te draaien.

Tijdens de avond zal [dj=6626]{Artiest met ID 6626 bestaat niet!} zijn live set ten gehore brengen. Deze Fransman, echte naam Stéphane Dri, brengt zijn muziek via het Franse F-comm (label van Laurent Garnier) uit. Door zijn gigs op Sonar, Tribal Gathering en Mayday heeft Scan X een sterke livereputatie en zijn tweede album ‘How To Make The Unpredictable Necessary?’ is een baanbrekend meesterwerk in het industrial techno genre. Dri maakte eerder een soundtrack voor het Playstationspel ‘Ghost In The Shell’ (gebaseerd op de Japanse anime) en voor de Laurent Merlin film ‘Step By Step’.

Transistor®resident Noes bezit de gave om voor alle technoDJ-collega's te kunnen opwarmen. Expertise? Ook. Echter een grote dosis creativiteit, kennis en mixkunst bezit Noes. Dat maakt hem zelf al een ster.

13 opmerkingen

 
Werkzaam bij Basslinerz Music
wordt weer een lekker avondje techno dan :D :bounce:
 
Dike shit, maar zit dan op Traffic! 17de ben ik er wel met Joey Beltram en Mark Broom!
 
Duidelijk aanwezig! :D
Artiest D-Tec
Ja Tijntje, dat zei je over deze editie ook al.
 
D-Tec niet zo stoer tegen mij!!!

:[
hier wil ik ook naartoe!!!!! jaaaaaaaaaaa!!!!!
Sorry Tijntje

Maareh, het Brabantse zou je wel goed doen lijkt me....en dan kan ik je ook eens irl zien aangezien ik amper in de randstad kom
laatste aanpassing
 
Moet even kijken hoe ik dat ga dfoen als ik ook naar ILT ga de dag erna...

Maar kans is 98% zeker dat ik erbij ben, grotere kans dat ik er ben, dan dat Joey Beltram er is...

:devil:
Artiest Chaps
Dit lijkt me zeker wel relaxed, maar ik weet nog niet of ik kom aangezien de dag ernaa het ook al Ultrashock is en ik daar zeker naar toe moet!!
In December (12) zal hij Heil aantreden, dan ben ik absoluut present! :)
Heil en Ruskin
 
Im there
 
zonde, kan er helaas niet bij zijn, moet werken tot 23uur vanavond :( gvd
laatste aanpassing