Partyflock
 
­ Nederland

Pass The Dutch, Een brok hollandse glorie in muzikaal spectakel

gepubliceerd door , op
Oh jeay! Boys & Girls, op de eerste zaterdag in mei wordt het weer knallen geblazen ! Na twee eerdere succesvolle edities gaan op zaterdag 2 mei alle remmen weer ongekend los tijdens een nieuwe editie van Pass The Dutch in de Arnhemse hotspot Club Manhattan! Ook deze keer zullen de beste electro, de hardste jackin’ en de heerlijkste minimal house beats door de Manhattan galmen! Deze beats komen deze editie van Bart B More, Skitzofrenix, Oliver Twizt, Vince Moogin, Guerilla Speakerz en de bijpassende lyrics worden door MC Bizzey in je schoot geworpen!

Hij vliegt inmiddels al de hele wereld over: Miami, Melbourne, Chicago, London, Parijs, Frankfurt, Sydney en San Francisco zijn een greep uit de vele steden waar hij langs gaat om vervolgens op 2 mei in Arnhem de speakers op te komen blazen! We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Bart B More! Op dit moment een van de beste exportproducten van Nederland. Vergeet die windmolens en klompen maar, want Bart B More is booming everywhere on the planet!! Dat hij booming is zal hij ook deze zaterdag in Manhattan Arnhem laten zien en horen met zijn oorverdovende sound van Big Room Electro, Jackin’ & Baltimore Beats!

Resident Vince Moogin zal tijdens Pass The Dutch laten zien, waarom hij als een van de grootste opkomende producers gezien wordt. Met meer dan 10 releases de komende maanden kruizen zijn producties de wegen van de house, electro en minimal. Zijn sets zijn ook een combi van de beste werelden van minimal en electro. Dit gecombineerd met zijn harde jackin beats, zal hij laten zien waarom hij achter de ‘Dutch’ decks thuishoort.

Wie kent hem niet?: met Skitzofrenix weet je al snel dat het madness achter de decks wordt. Zijn snelle mixen zorgen voor een enerverende energieke set en weet hij maar al te goed wat het publiek wil! Deze avond neemt hij jou mee in zijn wereld en brengt hij deze tot ongekende hoogtepunten! On the other hand we have Oliver Twizt lined up for you: OT staat garant voor extase verhogende minimal & techhouse beats. Trek je beste kloffie maar uit de kast, want op zijn beats stuiter jij deze avond door de hele Manhattan heen! Wie ook deze oergezellige “Hollandse” avond onveilig komen maken zijn de Guerilla Speakerz. Een ongekend duo die deze avond jou keiharde fidget house voor zal schotelen! Ze zullen het publiek in beweging brengen en zorgen voor een dansende menigte! Bizzey voert het hele zooitje ongeregeld aan met pakkende lyrics en zal jou opzwepen om nog harder jouw danspasjes ten uitvoer te brengen.

Kortom, wederom een avond om niet te missen! Pass The Dutch is terug, nog harder, nog lekkerder en met nog meer dope beats dan daarvoor! Kaarten zijn verkrijgbaar voor maar 10 euro via www.passthedutch.nl of in een van de Primera vestigingen bij jou in de buurt. Wil je van te voren genieten van al het lekkere wat Pass The Dutch te bieden heeft? Surf dan snel naar de site van Pass The Dutch en bekijk de nieuwste foto’s en video’s en luister naar livesets van voorgaande edities!

2 opmerkingen

Dit wordt echt gaaf:D
Bart B more en Oliver Twizt op een feest...Dat word wel knallen :P