Partyflock

Attack of the new Generation · Het laatste hardcore feest in het oude metropool

 

Attack of the new Generation · Het laatste hardcore feest in het oude metropool

gepubliceerd door , op
Het is 8 april 2009. De laatste hand wordt gelegd aan de DJ contest die deze avond zal plaatsvinden te Radar. Om 19:00 legt de eerste DJ zijn plaat op de draaitafels, en de laatste plaat knalt iets na elven over de speakers. Aan alles is gedacht, van publiek tot geluid en van de VJ's tot aan een mysterie plaat die verplicht werd om gedraaid te worden.

In de heetst van de strijd mocht Milito zich de winnaar noemen na een beraad van de jury. Opdat dit alles is opgezet voor en door jongeren, had de organisatie voor de tijd besloten dat nummer 1 én 2 in battle formaat staan op het grote feest te Metropool. En dan wel primetime voor niemand minder dan Ophidian. Deze gelukkige nummer 2 is niemand minder dan Pebru geworden. Zo gaat het verhaal naar Metropool waarbij de volgende kanttekening gezet gaat worden. De aankomende Attack of the new Generation zal tevens het laatste, ja het laatste, hardcore feest zijn wat er gehouden wordt. De bouw van de nieuwe metropool loopt voorspoedig dus zal deze glorieuze underground locatie vergaan. Tot spijt ook van de organisatie, maar ook van vele bezoekers die er jaren met plezier kwamen.

Extra redenen dus waarom deze avond nog dikker uitgepakt zal worden dan de keren ervoor. De VJ’s van deze avond, Grooveadelic Team, hebben een overeenkomst met de organisatie om er een nog gruwelijker, vetter en duister spektakel van dan de afgelopen editie te maken, of zoals de bezoekers van 8 april nog weten van die gruwelijke visuals. Aan de line-up gaat het ook niet liggen. Met artiesten als Ophidian, Mental Wreckage, Crucifier, Cemon Victa etc. zal het de hele avond beuken zijn! Ook het licht wordt deze keer beter en groter voorbereid dan keren ervoor. Dat betekent nog meer lasers, meer moving heads, stroboscopen en meer! Zoals altijd probeert de organisatie het geluid optimaal te krijgen. Ze gaan ervan uit (en doen er alles aan!) dat Metropool er een schepje bovenop doet omdat het toch het laatste hardcore feest gaat zijn na jaren geschitterd te hebben.Of dit allemaal haalbaar is zullen jullie zelf moeten komen bekijken en wees op tijd, want de eerste 50 bezoekers krijgen de DVD gratis mee van de vorige editie van Attack of the new Generation. Dit was al langer bekend, maar een kleine opmerking hierbij is dat er iemand bij de kassa gaat zitten om de namen en eventuele adressen te noteren (mag ook email zijn zodat de organisatie later contact kan opnemen) om zo de DVD na te kunnen sturen. Dit vanwege een probleem met de levering van het filmmateriaal. De organisatie beloofd dat dit 100% goed komt. Helaas lag het buiten de macht van de organisatie om dit op tijd rond te krijgen. In het zeer kleine geval dat het op tijd klaar zal zijn, zullen de DVD’s alsnog klaar liggen. Wat ook absoluut niet vergeten mag worden, zal de live act zijn van The Bass Navigators (bekend van Gunpowder). Zij zullen met een gehele crew er mede voor zorgen dat Metropool voor de laatste keer op haar grondvesten zal schudden. Wat deze live act precies in gaat houden, is geheim en zal op locatie ontdekt moeten worden.

Net als elke editie, dus ook deze, is het weer de bedoeling dat de inkomsten geschonken worden aan Scala Jongerenwerk die veel doet in de gemeente Hengelo om jongeren activiteiten te plannen. Ook moet even gezegd worden dat de online voorverkoop nu behoorlijk doorloopt, dus geadviseerd wordt om in de voorverkoop je kaartje te halen om zeker van binnenkomst te kunnen zijn! Zodoende de afsluitende zin: Genoeg redenen om wel te komen en erg weinig om niet te komen.

Laatste info & data:
Voorverkoop € 7,50: Popeye platenzaak Hengelo. En klik HIER voor online voorverkoop! Kaarten aan de deur kosten 10 euro per stuk.

18 opmerkingen

Tokkie..
Artiest Neo-C
:bier: gaat gezellig worden!
heb er zeker zin in :)
De VJ’s van deze avond, Grooveadelic Team, hebben een overeenkomst met de organisatie om er een nog gruwelijker, vetter en duister spektakel van dan de afgelopen editie te maken, of zoals de bezoekers van 8 april nog weten van die gruwelijke visuals

EN WE HEBBEN ER ZIN IN!!!!! DAT WIL JE NIET WETEN! We hebben de grofste beelden en de meest zieke acid films verzameld..:-)
Metro, daar waar het voor mij begonnen is (H)
Aardig wat feestjes meegemaakt :)
Uitspraak van Matt. op zondag 12 april 2009 om 17:07:
Metro, daar waar het voor mij begonnen is
Aardig wat feestjes meegemaakt

Metro altijd gezellig:D toch nog de laatste editie er staan om te draaien (Y)
niets anders dan respect jongens!

vorige Attack of the new Generation was ook zwaar kicken dus ik kom zeker ff buurten!!
10 jaar geleden m'n eerste keer daarzo alweer. Pfff, we worden oud mannen 8)
Uitspraak van Hell Yeah ! op zondag 12 april 2009 om 18:50:
Dus deze mag je dan oowk niet missen :P

Eigenlijk niet nee :)
lijpe gast op het eind van het filmpje:P:P