Partyflock
 
­ Nederland

De Domstadse Ondergrond Utreg United 2

gepubliceerd door , op
Eindelijk is het weer zo ver. Na het grote succes van de eerste editie presenteert de Utreg Massive op 17 april in Nachtburgemeester: “Utreg United #2”. Zo goed als de gehele Utrechtse electronische underground is deze avond andermaal verenigd op één lokatie! Dit keer met meer aankleding, nog meer geluid, meer namen en langere openingstijden!

Ook dit jaar kunnen de liefhebbers van electronische muziek hun hart weer ophalen tijdens “Utreg United #2” van tien uur ‘s avonds tot maar liefst zes uur ‘s ochtends wordt elke (sub)stroming vertegenwoordigd tijdens dit mini festival. Dit alles ondergebracht in drie verschillende zalen met ieder een eigen thema. Voor de vroege bezoekers wordt er een exclusieve CD samengesteld met werk van producers die op de avond te zien zullen zijn.

Arena 1: Eclectic
Deze zaal zal in het teken staan van een gevarieerd aanbod van beats: acid, breaks, breakcore, minimal en dubstep zullen de revue passeren, aangevoerd door (inter)nationale legendes Bong-Ra en Nuno dos Santos. Nuno's stijl kan alle kanten opgaan de basis ligt bij techno. Bong-Ra komt langs voor een herhaling van zijn stormachtige optreden tijdens de eerste editie van Utreg United. Samen met Utreg Massive's eigen WiiJ Timski betreedt C-Code het podium. Beide heren timmeren momenteel hard aan de weg met enkele internationale releases (onder andere op Jacuzzi, een label van Tiësto). Interzone (o.a. bekend van Dubstep a Go Go en actief in de Eat This organisatie) laat zien dat hun muzikaal spectrum verder reikt dan alleen dubstep. De underground crew Proces Kabaal zal de dansvloer laten stuiteren met gruwelijke tekno, acid en opzwepende ritmes. Geen feest is compleet zonder de DJ’s van 030303. Gekkigheid staat centraal op hun feesten, die vol zitten met stoomhorns, feesttoeters en neon. Neem je opblaasartikel mee!

Arena 2: Drum & Bass
Black Sun Empire één van de meest succesvolle Nederlandse Drum & Bass exportproducten kan natuurlijk ook deze editie niet ontbreken. Na releases op het label van Trace (DSCI4) en het wereldwijd geroemde Renegade Hardware verdelen ze hun tijd tussen de Blackout avonden in Tivoli, optredens over de hele wereld, en het runnen van de labels BSE Recordings en oBSEsessions. June Miller stond vorige editie al in de spotlights, nu zijn deze jongens helemaal een naam om in de gaten te houden met releases op labels Inneractive en Cylon. Daarnaast hosten ze samen met Utreg Massive lid El Maria (die ook beats meeneemt deze avond) een nieuwe avond, 'Connex'. Andere Utreg Massive leden in deze zaal zijn Kwanto en Antistar, die als het Sinister Souls duo de zaal af gaan breken met veel eigen producties! Druid wordt vergezeld door Blue Carme, resident van de Amersfoortse Drum & Bass avond Subtopia. Last but not least zal ook Uncut Anger tweede persoonlijkheid Beast of Legend aanwezig zijn. De Drop! organisatie kan natuurlijk niet ontbreken, en zal de avond dan ook geheel in eigen stijl (denk hard) afsluiten. De Drum & Bass arena wordt gehost door Utreg Massive MC’s Mr Multiplex en Chakra.

Arena 3: Dubstep
Bojcot Selectah en F.K.A draaien namens de Randstad Rollaz Crew waarmee ze onder andere de feesten Wobble Trouble organiseren. Een agent en de mogelijkheid tot een tour door Amerika laten zien dat het in een jaar hard kan gaan met je DJ carriere. Utreg Massive lid Illusive is verantwoordelijk voor de Reservoir Beats feesten, die na de Ekko in Utrecht nu ook vertegenwoordigd zijn in De Kelder in Amersfoort. De platencollectie van deze man liegt er niet om, en dat zal hij vanavond dan ook zeker laten horen. DUBieus bestaat uit de leden Chrome Capone, DJ + en Ew00t. Deze crew heeft inmiddels een vast plekje in de bruisende dubstepscene van Utrecht, en is nu ook actief met organiseren van de uiterst succesvolle Dubstep A Go Go feesten. Een DJ die natuurlijk niet mag ontbreken deze editie is DJ Cold Sweat. Hij staat achter het Dub Infusions concept in de Tivoli, maar ook de Sub Infusions avonden in Haarlem en Nijmegen. Daarnaast runt hij inmiddels een boekingskantoor voor dubstep DJ’s. Utreg Massive leden Chillum (bekend van feesten als Subway en IchiOne) en Murtsew (alter-ego van Westrum, bekend van Super Ape en Reservoir Beats) zullen samen de extra basspeakers in deze zaal tot hun maximum testen.

De dubstep arena zal gehost worden door de vaste MC van de Randstad Rollerz: XL3.

Over utreg massive
De vereniging “Utreg Massive” (UM) is een bekende naam binnen de Nederlandse Drum & Bass wereld, en werd opgericht om kansen te creëren voor nieuwe DJ's, door een betere onderlinge organisatie van de leden. Sinds haar oprichting in 2003 geeft de Utreg Massive op verschillende locaties in en om Utrecht fantastische feesten, op het gebied van drum & bass en aanverwante stijlen. Daarnaast werden een tweetal CD releases gerealiseerd, zijn ze elke donderdagavond te horen via het internet radiostation www.jungletrain.net, en zijn de leden betrokken bij Drum & Bass in de breedste zin van het woord, op nationaal en internationaal vlak.

14 opmerkingen

 
Hard aanwezig!!
Vet!... geen kaartjes in de vvk?
Uitspraak van Wouter? op zaterdag 11 april 2009 om 23:04:
omdat eclectic kut is

leg mij maar is uit dan W.
Eclectic staat volgens jou voor...
en ik vind t kut omdat...

:)
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 4173}
hokjes hokjes hokjes,..
gewoon raven als een beest :D
voorlopige timetable:

Area 1 – Arenazaal – Eclectic
22:00 Eat This DJ’s [Eat This!]
00:00 C-Code & Timski [Jacuzzi/Utreg Massive]
02:00 Nuno dos Santos [Full Spectrum]
03:00 030303 DJ’s [030303]
04:00 Bong-Ra [Rebeltronics]
05:00 Proces Kabaal [PK]

Area 2 – Dokazaal – D&B
22:00 Beast Of Legend [Utreg Massive]
23:30 Druid & Blue Carme [Utreg Massive/Subtopia]
01:00 El Maria [Connex/Utreg Massive]
02:00 June Miller [Connex]
03:00 Black Sun Empire [Blackout]
04:00 Sinister Souls [Utreg Massive]
05:00 Drop!u! [Drop]
MCs: Chakra/Multiplex [Utreg Massive]

Area 3 – Cubacafé – Dubstep
22:00 Illusive [Reservoir Beats]
23:30 Murtsew vs Chillum [Rebeltronics/Subway/Utreg Massive/IchIOne]
01:00 Cold Sweat [Dub Infusions/Planet KL]
02:30 Bojcot Selectah & F.K.A [Wobble Trouble/Randstad Rollaz]
04:00 DUBieus [Dubstep A Go Go]
MC: XL3 [Randstad Rollaz]

en nee, geen voorverkoop!
waarom geen voorverkoop?!

verder props voor de line-up
laatste aanpassing
GREAAAAT!!
Excited om Black sun empire en Bong-ra te chekken :)
Wordt een feestje!!