Partyflock
 
­ Nederland

Brand New Heaven van 7th Heaven en dj Spider Rockt jouw paasweekend.
Brand New Heaven

gepubliceerd door , op
Brand New Heaven van 7th Heaven en dj Spider Rockt jouw paasweekend.
10 april 2009
Een goed gevonden mix van oud en nieuw, gevestigd en talentvol, dat kun je Brand New Heaven zeker noemen. Vorige maand was de Grand Opening van deze vernieuwende clubnight op elke 2e zondag van de maand in Las Vegas en het was meteen een hit. Uit de verre omtrek kwam iedereen naar Woerden om dit van dichtbij mee te maken. De reacties waren super en veel mensen hadden Las Vegas ontdekt als de nieuwe stek om lekker uit te gaan en je weekend te beleven. De uitgebreide verbouwingen lieten zelfs de vaste bezoekers versteld staan en iedereen ging helemaal los.

Geslaagd kun je de Grand Opening zeker noemen en daarom gaan 7th Heaven en dj Spider enthousiast door en kun je op zondag 12 april de tweede spetterende editie meemaken van Brand New Heaven! Midden in het paasweekend, dus iedereen heeft maandag lekker vrij om bij te komen. Dus zet m snel in je agenda want ook dit gaat een toppertje worden. Nu al staan er over de 150 mensen in de agenda, wat wil zeggen dat het er lekker druk en gezellig gaat worden in deze kleine intieme club.

Las Vegas is inmiddels wel een van de mooiste en gezeligste clubs van midden Nederland geworden. Uitgebreide verbouwingen in de afgelopen maanden hebben ervoor gezorgd dat de club ruimer, moderner en gezelliger is geworden waardoor steeds meer mensen zich aangetrokken voelen en terug blijven komen. Het is dan ook ideaal gelegen en vanuit alle grote steden in Nederland makkelijk te bereiken. Met de auto ben je er zo en kun je gratis direct voor de deur je auto kwijt en ook met het openbaar vervoer is het een makkie: het station zit om de hoek, twee minuten lopen bij de club vandaan.

Uitgekiende line-up vol gevestigde namen en bekende talenten
Ook deze keer natuurlijk de vaste formule voor Brand New Heaven: een aantal gevestigde namen die je ondersteboven zullen laten dansen samen met een aantal minder bekende talenten die je de hele avond op de dansvloer gaan houden. Samen maken ze er een weergaloos dansspektakel van! Voor deze tweede editie ziet de line-up er als volgt uit:Spider,Miss Melody,Jurgen,Santito,Michael Saint en Chris Cortez.

Je ziet het, dit wordt verrast worden en genieten van begin tot eind! Dj’s als Spider, Jurgen en Miss Melody kent iedereen van de grootste feesten en clubnights, die ze regelmatig ook zelf organiseren. Santito kent nog niet iedereen, al heeft deze man zijn naam wel gemaakt in vele clubs over de hele wereld. Pas in het laatste jaar begint hij ook in Nederland steeds populairder te worden. Chris Cortez is een nieuwe naam, maar die hoort bij een bekend gezicht. De laatste nieuwe naam wordt wel gezien als de man die het snelst de kunst van het draaien onder de knie heeft gekregen. Michael Saint gaat je verrassen met een geheel eigen style set die de naam Brand New Heaven eer aan zal doen!

Brand New Heaven is een heerlijke mix van lekkere muziek van begin tot eind in de gezelligste en intiemste club van midden Nederland, Las Vegas. Met dj Spider als resident op elke 2e zondag van de maand. Dj Spider is clubfavoriet bij vele mensen, en gooit ook grote feesten en festivals hoge ogen. Deze man weet als geen ander hoe je een lekker feestje neerzet om jouw weekend tot iets speciaals te maken.

2 opmerkingen

Brand New Heaven in club Las Vegassssssssss!!!

Dat word knallen!!
Dat was knallen!!!