Partyflock
 
­ Nederland

DJs, VJs en beeldende kunstenaars tonen Amsterdam’s creatieve kant.
Krang & Ondertoon

gepubliceerd door , op
Vrijdag 17 april vindt er in de Flexbar een bijzondere samenwerking tussen verschillende creatieve organisaties plaats. Krang & Ondertoon slaan de handen ineen om de bezoeker rijkelijk te vermaken met al het nieuws wat creatief & muzikaal Amsterdam te bieden heeft. Verwacht naast techno, minimal en techhouse dj’s als Tim Nieburg, Jeff Rushin, Flowing en Jasper Wolff dan ook beeldende kunstenaars en vj’s.

Ondertoon wil jong, creatief talent de kans bieden zich te presenteren aan het Amsterdamse uitgaanspubliek. Laat je verrassen door het thema ‘Sweet Nightmare’ gepresenteerd door o.a. de Gerrit Rietveld studenten Sabrina Metselaar en Daniel Mullen, in de mix met beeldende kunstenares Rosalie Sieckmeijer. Filosofie van Ondertoon is het ongedwongen mengen van nieuwe laagdrempelige kunst met vooruitstrevende muziek, en elke bezoeker mag dit op zijn eigen manier mag interpreteren.

Krang zorgt voor de muzikale invulling. Aan goede muziek zal het dan ook niet ontbreken. met Agent! (resident van Duitslands oudste techno club, Airport, en eigenaar van Soulboxrecords) en griek I-kie, bekend van Plastic City Records en resident van DE underground club in Griekenland. Verder viert David Reinhart zijn verjaardag tijdens een back2back sessie met Dorine Dorado, en uiteraard zijn residents Flow & Ingy aka Flowing ook weer van de partij, met de inmiddels beruchte party parrot! Verwacht dus een mooie mix van techhouse, minimal, en house!

In de bar – techno met ON, hosted by Jeff Rushin If pacman had affected us as kids we'd all be running around in dark rooms muching pills ans listening to repetitive music. Dat is het motto van ON. Verwacht techno tot in de vroege uurtjes van Amsterdamse helden Jeff Rushin, Tim Nieburg en Jasper Wolff

Vrijdag 17 april is er dus genoeg om je rijkelijk te vermaken met al het nieuws wat creatief Amsterdam te bieden heeft!