Partyflock
 
­ Nederland
Element 90 Watts Records is niet algemeen zichtbaar!
Element 90 Watts Records is niet algemeen zichtbaar!
Element 90 Watts Records is niet algemeen zichtbaar!

Obsession Outdoor Festival 2009
De complete line-up

gepubliceerd door , op
Nog een paar maanden te gaan en dan barst het festivalseizoen weer los. Als één van de eerste dancefestivals van Nederland zal op zaterdag 6 juni het Obsession outdoor festival plaats vinden in Bovenkarspel (nabij Enkhuizen). Op dit prachtige en bosrijke evenemententerrein, gelegen aan de rand van het Streekbos, zal Rewind Events jullie gaan verwennen met de beste house, electro, progressive, techhouse, minimal, techno, hardstyle, early rave en hardcore. Meer dan 25 DJ’s verdeeld over 3 podia zullen deze dag het feestseizoen op een geweldige manier gaan openen.

De complete line-up heeft even zich laten wachten maar bij deze presenteert Rewind Events dan ook met trots de volgende namen en podia:

De Dirty Beat Freakz open-air mainstage
De zon prikt weer ouderwets lekker, de decibellen vliegen uit de speaker en als openener van de mainstage zal Funkerman voor een heerlijk set gaan zorgen. De agenda van Funkerman puilt tegenwoordig behoorlijk uit en de buitenlandse boekingen blijven maar komen. Naast Funkerman wederom de eer aan Lucien Foort. Afgelopen jaar werd zijn set door de bezoekers van Obsession bekroond tot beste set van deze stage en dus reden genoeg hem nog een keer uit te nodigen. Ook zal ‘Mr Loveland’, DJ Marnix, achter de decks verschijnen. Marnix behoort tot één van de meest populaire DJ’s in het Amsterdamse housecircuit en zijn eigen Loveland festival is één van de snelst groeiende festivals van Nederland. Een verassing op de mainstage dit jaar zijn wel de Mightyfools. Dit veelbelovende duo weet elk feest compleet op zijn kop te zetten met als beste voorbeeld wel hun optreden tijdens Dirty Dutch afgelopen jaar. Van de Mightyfools gaan jullie nog zeker heel veel horen, dat staat vast. Het duurde even voordat hij kon worden bevestigd maar Mason komt ook naar Obsession Outdoor. Mason rockte afgelopen zomers onder andere de mainstages van Dance Valley, Mysteryland, Loveland, Sensation en lanceert zijn debuut album rond deze zomer, met ‘featuring artists’ als Kurtis Blow Verenigde Staten, (Run)DMC Verenigde Staten, Debbie Clare van Massive Attack Verenigd Koninkrijk en Tom Barman van dEUS (B). Zijn nieuwe release op John Dahlbäcks label Pickadoll komt deze maand uit. Met Exceeder bracht Mason als een van de eerste DJ’s de electro sound Europa in en tevens ver daarbuiten. Als afsluiter komt niemand minder dan, en dat mag gezegd worden, legende Joost van Bellen. Zijn Rauw-concept is een mega succes en niet voor niets staat hij elk jaar weer met dit concept op festivals als Mysteryland en 5Days Off. Tevens was hij te zien op de afgelopen Lowlands, waar hij de ‘Bravo’ geheel op zijn kop zette. Natuurlijk is er ook ruimte voor veelbelovende regio-talenten: DJ’s Tence, Miss Capital-D en Aemilius.
Nog een leuk nieuwtje is wel de aankondiging van de nieuwe MC voor de mainstage: MC Marxman. De stem van DanceValley zal op 6 juni even de stem van Obsession zijn…wicked!

90 Watts Records techstage
Dit jaar heeft Rewind Events een partij gevonden die zich heel graag wilde koppelen aan het Obsession outdoor festival. 90 Watts Records is een techhouse/deephouse georiënteerd platenlabel uit Amsterdam, opgericht door Jeroen van Meeteren (in de jaren '90 bekend onder de naam DJ JVM). 90 Watts Records heeft het laatste jaar een extreme groeispurt gemaakt en mag al bij de top van de underground houselabels genoemd worden. Zo hebben ze het laatste jaar tracks uitgebracht van oa: Tigerskin, Terry Lee Brown Jr. en Daniel Sanchez, en wat er aan zit te komen is ook niet mis. Artiesten die dit jaar in de planning staan zijn onder andere Lauhaus, David Labeij, Sasse en Mark August; deze laatste producer heeft al op de twee laatste COCOON compilaties van Sven Väth gestaan en is hierdoor door Sven Väth gebombardeerd tot ‘Supertalent im Welt’! Vaste artiesten op 90watts zijn oa: Angelo D'Onorio, Dennis Ruyer & Prinsjan, Boy Bianchi, Franklin Reeves, Van Meeteren & Hyde, Marten Fisher en Philip Young. 90Watts Records organiseert of host ook geregeld feestjes in Amsterdam. Zo deed 90 Watts Records het afgelopen jaar dingen feesten in Paradiso (samen met Sander Kleinenberg), Studio 80, de Odeon (tijdens ADE), Panama, Club Z'ink en organiseren ze geregeld avonden in Club NL. Tijdens het Obsession outdoor festival 2009 host dit label dus de techstage en de artiesten die hiervoor zijn uitgenodigd zijn absoluut smaakmakend te noemen. Om maar met de deur in huis te vallen: Kabale und Liebe, David Labeij (Polder), Philip Young, Dennis Ruyer& Prinsjan en Van Meeteren & Hyde en als kers op de slagroom, als afsluiter van de techstage, Secret Cinema. Stuk voor stuk fenomenen in de scene. Dit wordt gegarandeerd een volle dag genieten van dikke tech-sounds. De stage wordt geopend door de regio-talenten Jut & Jul en de Electric Twins.

Floorfillerz hardstage
Deze vierde editie van Obsession Outdoor gaat wat de hardstage betreft de line-ups van de voorgaande jaren zéker overtreffen. Allereerst Tatanka! Deze Italiaanse hardstyle DJ heeft vele, vele fans en zet keer op keer een dijk van een set neer en Rewind Events is dan ook meer dan trots om hem aan te mogen kondigen dit jaar. Daarnaast D-Block & S-te-Fan. Deze jongens gaan echt als een raket en mixten niet voor niks één van de DefQon1 CD’s vorig jaar. Als afsluiter zal Noize Suppressor gegarandeerd het dak van de tent af blazen. Hij is momenteel één van de ‘most wanted’ hardcore artiesten van Nederland. Rewind Events gaat ook nog even terug in de tijd van de hardcore met het duo s'Aphira versus Chosen Few. Een lekker setje oude beukers die ze al eerder met veel complimenten lieten horen op ‘Beter kom je niet’ in de Hemkade. Ook Shadowphaxx maakt deel uit van de line-up, en ook hij staat garant voor een sublieme DJ-set. Last-but-not-least is ook dit jaar JP weer van de partij. Deze mixmeester zet keer op keer geweldige DJ-sets neer en mag zo langzamerhand ook wel een ‘godfather’ genoemd worden. Natuurlijk ontbreken hier de ‘talents’ niet. Dit jaar de eer aan Twisted en The Vinyl Pimp. Laatst genoemde is één van de meest geboekte regio-helden en dat is niet voor niks, mis hem dus zeker niet! De hardstage zal worden gehost door mc J-B.

De website
In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de website een belangrijke rol gaan vervullen met betrekking tot de promotie van Obsession Outdoor. Dit jaar is het ontwerp van de website uitbesteed aan Diffuse.nl en deze kunstzinnige helden hebben er echt iets geweldigs van gemaakt. Kijk dus zeker even op www.obsession-outdoor.nl en waan je alvast even op het festivalterrein.

De locatie
Het festivalterrein is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Bovenkarspel Flora is het slechts enkele minuten lopen. Ook met de auto is het Obsession outdoor festival heel gemakkelijk te bereiken. Rondom het festivalterrein zullen er meer dan genoeg parkeerplaatsen zijn. Het festival duurt van 13:00 uur tot 24:00 uur.

De kaartverkoop voor het Obsession outdoor festival is reeds begonnen via www.obsession-outdoor.nl.
De kaarten zijn ook te koop bij verschillende verkooppunten. Alle voorverkoopadressen zijn te vinden op de website. Kaarten kosten € 24,- exclusief fee. Aan de dagkassa kosten de kaarten € 30,-.

Kort maar krachtig: het wordt weer 11 uur lang genieten van een onvergetelijke editie Obsession. Vergeet het Obsession outdoor festival dus zeker niet in je agenda te zetten!

Kaarten winnen? Dat kan!
SMS: WIN OBSESSION naar 3010 (dit kost eenmalig 60 cent per keer dat je meedoet).

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 33552, 687, 14846}
dikke zin in!!
Ik kies toch voor Intents!
2 Caboithes: Ik kies zeker voor Obsession. Er zijn weinig festivals die een zeer hoge gezelligheids-factor hebben en Obsession is daar zeker één van! Dus mijn keuze is simpel :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
dit is temiste betaal baar festival :) en gezellig !!
2 Sabrina: ik vond Obsession 2006 een superfeest! Maar ik ben vorig jaar naar Intents geweest en gezien de line-up van dit jaar en de geweldige ervaring (en gezelligheidsfactor :)) gaan we het dit jaar toch weer proberen in het zuiden des lands...
Lekkere line-up in de hardstage ik heb er weer zin in:D
vorig jaar ook erg genoten in het prachtige weer:beer:
laatste aanpassing
Vorig jaar was het zeker gezellig! Hoop dit jaar weer en dat ze bij de Tech-stage dit jaar ff goeie bass boxen neer zetten, want vorig jaar voelde je die bas niet! :P
Maar ben zo en zo weer aanwazig!!
 
Ziet er goed uit
Word weer een gekkehuis Bij Ons in De Streek :Bounce:
Heb er zin aan :D:D
Pppff wat een nieuwsbericht zeg heel veel namen beetje verwarrend.
Geen obsessinons voor mij dit jaar(niet echt mijn smaak kwa dj's) al waren de vorige edities best gezellig.
laatste aanpassing
Gekkehouse!! :D

We gaan er ook dit jaar weer een top feest van maken! Zonnetje en een drankje en dan deze dj's voor een reuze betaalbare entreeprijs ... HALLELUHA! :respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Rewind Events gaat ook nog even terug in de tijd van de hardcore met het duo s'Aphira versus Chosen Few. Een lekker setje oude beukers die ze al eerder met veel complimenten lieten horen op ‘Beter kom je niet’ in de Hemkade.


Natuurlijk is er ook ruimte voor veelbelovende regio-talent Miss Capital-D.


DEBBIE wat een verrassing! :respect:!!!!
 
Uitspraak van Raver Dave op woensdag 8 april 2009 om 14:05:
Vorig jaar was het zeker gezellig! Hoop dit jaar weer en dat ze bij de Tech-stage dit jaar ff goeie bass boxen neer zetten, want vorig jaar voelde je die bas niet! :P
Maar ben zo en zo weer aanwazig!!

de Funktion-one set in de hardstage en open air was prima:D,