Partyflock
 
­ Nederland

Multigroove Classics in Patronaat

gepubliceerd door , op
Zin in een potje kabaal tijdens Luilaknacht? Daar hoef je dit jaar in ieder geval niet voor op straat rond te hangen. Op vrijdag 29 mei 2009 denderen de decibellen namelijk uit de speakers in het Patronaat tijdens Multigroove Classics. Rumoer genoeg om Haarlem en omstreken uit de slaap te houden, want hier hoor je alleen de aller-lekkerste krakers uit het roemruchte begin van de jaren ’90. Schaar je bij de wakkerblijvers, want Multigroove Classics belooft weer een dik, ouderwets gezellig feest te worden.

Multigroove is met haar achttien jarig bestaan één van de oudste dance-organisaties in Nederland met een meer dan rijke geschiedenis. Iedere zichzelf respecterende dance-liefhebber kent het verhaal achter Multigroove wel, dat begon met illegale underground evenementen in kraakpanden, lege loodsen en tunnels. In het Amsterdamse Sloterdijk gebied vond Multigroove in 1991 haar eerste vaste thuishaven in de Warehouse Elementenstraat, een sprookje dat in 1993 abrupt eindigde met een grootschalige inval van de politie. Maar de legende leeft voort. Vorig jaar haalde Multigroove op steenworp afstand van het Sloterdijk gebied de herinneringen aan deze bewogen periode weer boven met een Multigroove Classics tent op Dance Valley. En ook dit jaar laat Multigroove Classics weer van zich horen. Niet alleen op Dance Valley, maar ook nog iets verder naar het Westen; in het Patronaat in Haarlem.

Met Multigroove Classics in het Patronaat heeft de oervader van de Nederlandse house-scene opnieuw een locatie gevonden die bijna net zo historisch is voor de Nederlandse pop- en dance-scene als haar eerste thuishaven in de Warehouse Elementenstraat. Patronaat is één van de tien grote poppodia van het clubcircuit in Nederland en bestaat al meer dan 25 jaar. Anno 2009 floreert het Patronaat als nooit tevoren met een modern pand bestaande uit drie verschillende zalen en een state-of-the-art licht- en geluidssysteem. En tijdens Luilaknacht mag de locatie maar liefst tot 7 uur ’s ochtend open blijven, dus waarom zou je überhaupt nog slapen als Multigroove Classics in het garant staat voor een tomeloze nacht?

Reis met de pioniers uit de beginperiode van de vaderlandse dance-geschiedenis mee terug naar de tijd waar muzikale grenzen en hokjes nog niet getekend waren en de geest van de underground nog levendig en ongehinderd rondwaarde in de verlaten uithoeken van onze hoofdstad. Tijdens Multigroove Classics in het Patronaat viert het ongedwongen gevoel uit die goede oude tijd weer de boventoon en kun je ongeremd uit je dak gaan op de lekkerste Multigroove knallers uit de jaren ’89 – ’93, bijtende Acid tracks, piepende en krakende Early Rave klassiekers en House platen die weer gouden herinneringen oprakelen. In één woord; feest!

En dit zijn ze dan, de helden van toen die je het gevoel van weleer weer laten herleven:

Pavo
Live: Bonzai All Stars ft. Bountyhunter
Dano
Spider
Rubens
BMC
Vox
Jordens
Riches

Tickets
Presale tickets vanaf 11 april te verkrijgen bij Primera, Free Record Shop en via www.ticketonline.nl en www.paylogic.nl voor 20,00 Euro ex fee.

25 opmerkingen

 
Die flyertjes ken ik nog wel :D Ik mis alleen Flamman op een avond als deze :)
Nice flyer cker kijkje nemen :)
flyer is mooi hoor!!! (Y)(Y)
flyer hebben ze in 2002 aleens gebruikt! Bij de laatste van de 4 party's dat jaar in de Fun!!

:respect: Bonzai classic trax :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 7549, 1496, 71943, 16591, 109}
Patronaat+Luilaknacht+Multigroove=FEEST!!!!
 
Flyer ziet er weer ouderwets mooi uit :D....zeker d'r bij :woop:
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
Jammer dat er geen multi meer is op koniningendag :( bij de kolk want amsterdam is echt gewoon boring geworden ..zonder multy daar was het nog knallen nu aleen maar minimal house en weet ik wat voor zachte muziek ..dus geen knalle meer ..jammer multi !!
laatste aanpassing
flyer zegt genoeg, presentje!
Uitspraak van Ruudje:bounce: op dinsdag 7 april 2009 om 12:35:
jammer multi !!

Het is voor het eerst, maar dit ligt niet aan Multi, maar aan de rellers die het elk (maar dan ook echt ELK) jaar verzieken voor iedereen. Het is echt geen grapje meer er was elk jaar wel iets jammer genoeg. Dus dan maar niet meer lijkt mij :)

Er is volgens mij wel VHS met k-day in Amsterdam sinds Multi weg is, alleen wel op een andere locatie!
 
Ziet er lekker uit weer! :bounce:
 
Zeker vet!! :D
 
8) staat in de agenda.
laatste aanpassing
 
:cheer: Haarlem!!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 41497, 51180}
k Zit er zowaar aan te denken om Multigroove weer eens aan te doen! Vette sjit!
 
zeker ff kijken
Dikke shit! :D Een multigroove feest in Haarlem! Hier moet ik bij zijn :woopwoop:
ouwe tijden herleven :D