Partyflock
 
­

Nieuwe release van ISIS live tijdens het bevrijdingsfestival

gepubliceerd door , op
Op 1 mei zullen 2 nieuwe tracks Blandas en Ibiza Luna worden gereleased. De tracks zijn de tweede release na Eenhoorn van Isis & Piet Jan Blauw op het label All is One Records.

Release Blandas & Ibiza Luna

Blandas is een ingetogen en rustig nummer en wordt door Isis omschreven als elektronische barok. Ibiza Luna daarentegen is een stuwend dansnummer met een sprookjesachtige break die de dansvloer gaat betoveren. De naam Ibiza Luna refereert naar de totstandkoming van de track, welke tijdens volle maan in een oude boerderij op Ibiza was. Het nummer zal live zijn primeur beleven op de 5 megastages tijdens het bevrijdingsfestival.

Track Liberté

Op 5 mei aanstaande hebben Isis en Ellen ten Damme de grote eer om als Ambassadeurs van de Vrijheid per helikopter door Nederland te reizen. Daar zullen zij optreden op de Bevrijdingsfestivals van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Roermond en Wageningen. Hier zal Ibiza Luna onderdeel zijn van een half uur durende show, waarin Isis & Piet Jan Blauw de track live ten gehore brengen. Ellen ten Damme zal Ibiza Luna op de viool begeleiden. Daarnaast heeft Isis speciaal voor Bevrijdingsdag het nummer Liberté gecomponeerd, welke uiteraard ook onderdeel gaat zijn van het optreden. Liberté is een tribal dans track, die geïnspireerd is door de hedendaagse minimal trend. En als extra instrument zet Isis voor de eerste keer ook haar stem in.

Isis en Ellen

Ellen ten Damme en Isis staan tijdens de Bevrijdingsfestivals voor het eerst samen op het podium; speciaal voor 5 mei gaan ze een unieke samenwerking aan. Zij willen de bezoekers meegeven dat “we op 5 mei onze vrijheid vieren en realiseren dat deze niet vanzelfsprekend is.”

DVJ Show

Isis zal op 5 mei verantwoordelijk zijn voor de visuals. Ze zal dan gebruik maken van de DVJ-1000 en de mixer SVM-1000 van Pioneer. Via deze nieuwe mengtafel kan Isis tegelijkertijd beeld en geluid mixen. De DVJ-1000 heeft de standaardkenmerken en verbeterde specificaties van de CDJ-1000 van Pioneer, maar speelt ook DVD’s. Daarmee is de DJ dus ook VJ geworden. Isis zal zowel als DVJ en als live artiest op de bühne staan. De kleding van Isis en Ellen zal op 5 mei o.a. worden verzorgd door Individuals.

6 opmerkingen

5 mei wageningen, koning beloning broodje honing
Jammer dat ik er niet bij kan zijn 5 mei. :(

1 mei zijn Blandas en Ibiza Luna al te krijgen via alle bekende download portals wereldwijd.