Partyflock
 
­

Noordzuid lijn Amsterdam wederom vertraging door verdere verzakking vanwege trance event

gepubliceerd door , op
Noordzuid lijn Amsterdam wederom vertraging door verdere verzakking vanwege trance event Zo zouden de koppen in de zondagstelegraaf er weleens uit kunnen gaan zien. Luminosity doet op 25 april Amsterdam aan en dat gaan we weten ook. Namen als Kyau & Albert, Jon O'Bir, Ernesto vs Bastian en Trebbiano zullen met hun dikke sounds deze avond het geluid van de heimachines doen verstommen. Lees verder voor een unieke win-actie waarbij er diverse albums van deze trancehelden te winnen zijn.

Vorige editie
Het eerste Luminosity feest van 2009 zit erop. "Before The Energy" werd door menig bezoeker als beter beoordeeld dan Trance Energy zelf dit jaar. Moments to remember: De set van "Fast Distance" die om 22:00 "zijn" zaal compleet in extase bracht met zijn unieke sound. Een weergaloos optreden van ‘Ferry Tayle’ waar men het nu nog steeds over heeft en andere wereldsets van onder andere ‘Manuel Le Saux’, ‘Lange’, ‘Bolier’ en ‘Alex M.O.R.P.H.’ maakten dit tot een onvergetelijk feest waarbij niet minder dan 1.000 bezoekers uit hun plaat zijn gegaan, iedereen bedankt voor de onbeschrijfelijk goede sfeer!

Akhnaton
De volgende Luminosity zal plaatsvinden in Akhnaton te Amsterdam op 25 april. Deze eerste editie in 2009 van Luminosity in de Akhnaton is veelbelovend. De locatie is dan ook niet voor niks genoemd naar een oude Egyptische farao. Luminosity zal ook hier de avond vullen met geweldige optredens van dj’s die niet genoeg gehoord worden in Nederland en het creëren van een prima intieme sfeer welke de échte liefhebber niet mag missen! Omdat er dit keer gekozen is voor een kleine venue en dus een echte liefhebbers editie zullen er maar 300 mensen naar binnen kunnen en houdt dus in dat tickets snel zullen gaan.

Kyau & Albert, het beste trance duo dat Duitsland op dit moment kent, heeft een gaatje gevonden in hun overvolle agenda om Amsterdam nog iets verder te laten verzakken met hun energieke style van draaien. Deze trance koningen staan uiteraard ook dit jaar (voor de derde keer reeds) op de befaamde DJMag top 100 lijst en zijn met maar liefst 35 plaatsen gestegen naar een zeer respectabele 22ste plaats. Bekend van o.a. "Hide And Seek", "Save Me“, "Are You Fine?“ en "Neo Love“ zullen zij ervoor zorgen dat deze editie van Luminosity in Amsterdam niet snel vergeten zal worden.

Ernesto vs Bastian, wederom een duo maar daar houdt de vergelijking ook meteen op. Hun eigen style waar ze al ruim 10 jaar succes mee hebben resulteerde vorig jaar in het mogen produceren van een Anthem voor s wereld's grootste Trance Event Trance Energy. Buiten dit Anthem kent iedereen wel de floorfiller "Dark side of the Moon" welke een mondiale hit is geworden. Toevalliger wijs kwamen de heren elkaar tegen op het werk en ontdekte elkaars passie voor muziek en tevens gelijkenissen in genre.

Jon O'Bir, een rollercoaster ride, zo zou men de carriere van deze Brit wel kunnen omschrijven. In 2002 won Jon een dj contest en niet veel later mocht hij als resident aan de slag in de alombekende Godskitchen. Tegenwoordig draait hij op alle continenten en heeft de steun van o.a. Paul van Dyk. Al eerder kon het Nederlands publiek van hem genieten tijdens ADE in de Escape, waar hij een fenomenale set neerzette. Luminosity is zeer trots om hem te mogen ontvangen in April. Als talent deze editie is er gekozen voor de rising star van de BlackHole offices.

Trebbiano!
Zijn "Mulberry Harbour" is door menig dj grijs gedraaid en wil zichzelf dan ook graag bewijzen op deze liefhebbers editie van Luminosity.

Bereikbaarheid
Akhnaton bevindt zich op zo’n 5 minuten lopen van het centraal station. Dat vergemakkelijkt aankomst en vertrek. Als je geen zin hebt om 5 minuten te lopen kun je ook nog gewoon de tram of de bus nemen. Daarnaast is de locatie ook goed bereikbaar met de auto, parkeergarage bevindt zich onder Akhnaton.

Kijk voor routebeschrijvingen, parkeergelegenheid en informatie over het openbaar vervoer hier.

Give-away actie!
De artiesten zullen allemaal een aantal goodies meenemen die vervolgens te winnen zijn. Zo hebben Kyau & Albert 10 nieuwe albums beschikbaar gestelt en zullen ook Jon O'Bir en Ernesto vs Bastian met leuke verrassingen komen! De mensen die het eerst binnen zijn zullen deze goodies winnen. Het loont dus om vroeg van de partij te zijn! Wil jij kans maken op een speciale gastenlijstplek stuur dan een email naar luminosity@live.nl met de titel "ik wil winnen", vergeet niet je partyflock link te vermelden!

Kaarten
Tickets zijn verkrijgbaar hier. Uiteraard kun je ook bij alle Belcompany vestigingen terecht.

En wat doen we in de zomer?
Ook niet onbelangrijk om even te melden. Begin juli is er ook weer 'Luminosity Beach Festival', bestaande uit 2 dagen.

Dit jaar wordt het beach festival groter en beter met liefst 2 areas en 2 dagen lang! Hou dit Trance weekend vrij in je agenda en zet je schrap voor de volgende namen die langs gaan komen: Ronald van Gelderen, Roger Shah, Bolier, Sean Tyas, Thomas Bronzwaer, Daniel Kandi, Galen Behr, Jonas Steur, Manuel Le Saux, Vast Vision and many many more! Ook zal er een heuse classix-stage te vinden zijn met namen als: 4 Strings, Airwave, Cor Fijneman, Ernesto vs Bastian, Jochen Miller.

Zorg ook dat je dat niet mist!

11 opmerkingen

Goed bezig mannen (Y)

De 25e zal ik helaas moeten skippen, maar 4 en 5 juli komen we feestje vieren aan het strand :cheer:

Trance + Strand = :kwijl: (L)
:cheer:
M
En Hitmeister z'n "ik plaats een smiley met mijn Serenity avatar" campagne gaat ook op volle toeren door 8)

ontopic; Luminosity's irritante vriendverzoek-voor-vip-plaatsen-en-andere-reclame acties vind ik een beetje zwaar irritant :vaag:
Mhhhh als Ex-Porn star dit maar geen waarheid gaat maken op de Vijzelgracht met Q-DAY en hoop maar dat ze even een berekening hebben losgelaten op al die springende mensen bovenop de fragiele stations in aanbouw!

25 April kom ik wel even kijken in de Aknathon kan wel vet worden!
laatste aanpassing
 
Pakkende titel ;)
Zou er maar al te graag bij zijn met deze fantastische line-up :cheer:

...maar helaas :/