Partyflock
 
­

Hed Kandi Sexy Spring Edition

gepubliceerd door , op
Sta jij ook langer dan normaal voor de spiegel, snak je elke minuut van de dag naar rosé en sta je bij elk zonnestraaltje al fluitend gereed met zonnebrandolie en parasol? Spring is in the air! Hed Kandi - Sexy Spring Edition op 11 april in Hotel Arena staat geheel in het teken van dit geliefde seizoen en de daarbij behorende oh zo fijne lentekriebels.

Hed Kandi - Sexy Spring Edition zal weer garant staan voor de allerbeste funky house, prachtige decoratie, live artiesten, uniek entertainment en een warme, saamhorige en uitgelaten Ibiza-achtige sfeer.

Bekijk hier de trailer:
]

In de tot Disco Kandi Room omgedoopte tuinzaal van Hotel Arena zorgen officiële Hed Kandi - Sexy Spring Edition residents Steven Steven Quarré Nederland, Dean Rigg Verenigd Koninkrijk en Andrew Daniels Verenigd Koninkrijk dat er muzikale zonnestralen uit de boxen knallen. Andrew Daniels, in zijn thuishaven Manchester liefkozend Big Danny genoemd, weet met zijn tomeloze energie en een "hands up", opzwepende mix ieder publiek te bespelen. Naast zijn drukke Hed Kandi - Sexy Spring Edition DJ schema duikt hij regelmatig de studio in met Hed Kandi - Sexy Spring Edition maatje David Dunne. Dat deze samenwerking zijn vruchten afwerpt bewijzen de remixes van Tyken’s “Every Word” en “Soulshakin” van Dennis Christopher. Dean Rigg werd in 2006 gevraagd het Hed Kandi - Sexy Spring Edition worldwide DJ team te versterken. Dat bracht hem niet alleen in onder andere Japan, China en Egypte maar ook tot de productie van een remix van de legendarische floorfiller: ‘Show Me Love’ van Robin S. De enige echte officiële Nederlandse Hed Kandi - Sexy Spring Edition resident Steven Quarré behoeft eigenlijk geen introductie meer. Deze zomer kun je hem tegenkomen op het partyeiland Ibiza waar Hed Kandi - Sexy Spring Edition een nieuwe residency heeft in superclub Eden. Daarnaast gunt hij Nederland elke vrijdagavond een kijkje in zijn platenkoffer met een exclusieve mix op de op TMF uitgezonden Hed Kandi - Sexy Spring Edition Radio show. Luid je weekend in, in Kandi Style!

In de Twisted disco room van Hotel Arena laat Hed Kandi - Sexy Spring Edition zich van haar ‘dark side’ zien met diepere electro getinte tracks. Hier verwelkomt Hed Kandi - Sexy Spring Edition een op zijn zachts gezegd ‘rebelse’ dj die met zijn naam ongetwijfeld een streepje voor heeft bij beide geslachten! Billy the Klit kende een even gepassioneerd als charismatisch debuut als DJ op de legendarische Loveboat 2.0 en draait inmiddels met de groten der aarde op toonaangevende events als Dance Valley en Mysteryland. Afgelopen week debuteerde Baggi Begovic nog op het Winter Music Conference met maar liefst 7 boekingen! Deze ‘unstoppable music machine’ maakte o.a remixes voor Uberdiva Donna Summer en Christina Aguilera en ook zijn eigen producties 'Break of down' en ‘Good god’ (met Funkerman) zorgden voor veel opschudding in clubland. Leading lady Miss Bunty, die onder andere naast zwaargewichten Deep Dish en David Guetta op het podium schitterde, weet als geen ander hoe ze de feestvreugde deze editie zal aanwakkeren. Ze is in het gezelschap van de altijd goedgemutste percussionist Norman Soares, waarbij het soms niet te onderscheiden is of de trommelgeluiden van zijn hand komen of van de tracks van de draaitafels. Last but not least, zorgt Saxy Mr S.. voor een zomerse bries in Hotel Arena met zijn zwoele klanken.

Hoe te geraken bij deze kleurrijke Hed Kandi - Sexy Spring Edition editie? Omdat een fietstocht je zorgvuldig gemodelleerde coupe niet ten goede komt, je met de auto de Mojito's toch echt aan je neus voorbij moet laten gaan en de Fly Kandi Boeing 747 (nog) geen landingsplaats heeft voor de deuren van Hotel Arena, kun je exclusief Alfa Romeo partyvervoer winnen. Check www.hedkandi.nl voor details. Riskeer jij met je oh zo elegante 9 inch heels op de dansvloer een paar dagen spierpijn na elke Hed Kandi - Sexy Spring Edition editie? Dan worden je bloed, zweet en tranen eindelijk beloond, want het funky horlogemerk ODM scout tijdens deze editie de 'best dressed' van de avond. De 5 mensen die het meest de dresscode 'Deliciously Stylish' uitdragen, ontvangen een classy ODM design horloge! Kijk voor meer informatie en tickets op: www.hedkandi.nl