Partyflock
 

Contrasts 21 invites Morty

gepubliceerd door , op
De 21e editie van Contrasts staat voor de deur. Op 4 april is CKB Underground weer de locatie voor dance en drum&bass liefhebbers. na de succesvolle editie met de Nederlandse drum&bass helden Black Sun Empire is het dit keer weer tijd voor een ‘talent editie.’ Want ook nog niet gevestigde namen verdienen een podium. Deze 21e editie staat in het thema van de harde drum&bass stijlen en nodigt Morty als gast DJ uit. Hij zal een ‘back to back’ set met resident Majestic doen.

Back to back betekent zoveel als rug aan rug draaien. Bij dit soort optredens komt het er op neer dat twee of meerdere DJ’s samen één set neerzetten. Dat vergt aardig wat afstemming qua platen en de nodige dosis improvisatie. De b2b sessie staat in ieder geval garant voor een energiek en uniek optreden. Extra bijzonder aan dit optreden is het feit dat Morty pas een jaar als DJ aan de slag is en dat dit zijn 5e optreden is. Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor hem een unieke set dus!

Het resident team is de afgelopen periode intussen ook wat gewijzigd. X-Tase heeft er een extra MC bij Viper. Viper is een engelse drum&bass artiest die sinds kort in Nederland woont. Op zijn muzikale CV tref je ondermeer de Londonse webradio Koolfm aan, maar inmiddels ook een groeiend aantal Nederlandse drum&bass optredens. Viper is van oorsprong DJ, maar wil af en toen ook wel eens naar de microfoon pakken als MC. Het kan dus zo zijn dat hij tijdens Contrasts een aantal plaatjes draait, maar voor optredens zal hij voorlopig veelal de microfoon gebruiken. Dat doet Viper samen met de vaste MC NoiA. NoiA timmert als MC flink aan de weg en heeft een continue gevulde agenda. Afgelopen zomer stond hij zelfs op Lowlands en dat heeft zijn muzikale carriere een flinke boost gegeven.

De overige residents, Kreng, Majestic, Timecats en Lenny zullen ieder hun eigen herkenbare set neerzetten. Timecats opent, Lenny draait een soulfulle opbouwende set en Kreng en Majestic voorzien de liefhebbers van harde drum&bass in hun behoeften. Deze 21e Contrasts belooft dus weer net zo’n knaller als de jubileum editie te worden! Contrasts vindt plaats in CKB Underground in de Blokstallen 3. Kaarten zijn voor 4 euro aan de deur verkrijgbaar tussen 22.00 en 02.30. Contrasts gaat na deze tijd gewoon door tot 04.00. Meer info over Contrasts: www.x-tase.net en www.ckbunderground.nl.

Enkele maanden terug hield X-Tase, ondermeer via Partyflock, een enquete die zich richtte op verbetering van de evenementen voor bezoekers. De resultaten van deze enquete zijn inmiddels bekend en worden binnenkort op de X-Tase site gepubliceerd. Aan de hand van deze resultaten wordt ondermeer het aanbod in events aangepast. X-Tase wil via deze weg alle deelnemers bedanken voor de inzet. Meer info over de enquete binnenkort op www.x-tase.net