Partyflock
 

Superrauw @ klinch

gepubliceerd door , op
Superrauw @ klinch
25 maart 2009
Rauw pakt weer eens groots uit onder de titel Superrauw @ klinch. Er staat een programma waar je terecht U tegen mag zeggen.

De Oude Zaal, die wederom gehost wordt door Little Sexmachine, wordt bestierd door DJ Wannabeastar, een van de meest hotte DJ’s van het moment. Naast haar staat de graag geziene gast dj Mr. Wix de vlam in de pan te draaien. En uit Finland het blog-wereld beroemde dj en producers duo Top Billin, die laten zien en horen dat Baltimore en Baile Funk wel degelijk uit het hoge noorden van Europa kan komen. Hun covers, mashes en eigen nummers liegen er niet om, het is vuurwerk van de bovenste plank, super origineel, en fantastisch aan elkaar gemixt. Top Billin komt maar heel zelden naar Nederland, je mag ze eigenlijk niet missen, hoe goed het programma in de Max zaal ook is, dus trek deze nacht je stoutste vieze gympen aan en luister naar wat de rest van de wereld al lang weet: de Little Sexmachine sound is opzwepende wereldmuziek op zijn aller smerigst!

The Max zaal wordt gehost door het Berlijnse Boys Noize Records, het label van misschien wel de beste dj van het moment, Boys Noize Hij heeft maar liefst 3 van zijn allerbeste artiesten mee genomen Les Petits Pilous, Shadow Dancer en D.I.M.. Les Petits Pilous is een piepjong duo uit Corsica die het onderste uit de kan halen op elektronische herrie gebied zonder door enige regel gehinderd te worden, het is altijd raak met de heren, hun nummers zijn dan ook al een tijd DE dansvloer knallers van Rauw. Shadow Dancer is een duo uit Manchester, die net een super goed album hebben afgeleverd op het Boys Noize label genaamd Golden Traxe, het piept en het knort en het kraakt van heb-ik-jouw daar, een super eigen geluid waarbij we absoluut niet kunnen garanderen dat het dak erop blijft zitten. De Hamburgse producer en dj D.I.M. is een van de allerbeste producers van het moment. Hij begon ooit met meneer Boys Noize onder de naam Kid Alex, en maakt tegenwoordig muziek waar de spaanders vanaf vliegen, Rauw is apetrots dat D.I.M. van de partij is!

Natuurlijk is de grootmeester er zelf ook, Boys Noize koos wederom voor Rauw om zijn kunsten te gaan vertonen en dat zullen we weten. De Rauw crew heeft hem de afgelopen tijd in de USA weer eens gehoord na heel wat maanden en was flabbergasted! WOW, Boys Noize is de beste. Haast je voor kaarten voor dit overvolle spektakel, de Amsterdamse kaartverkoop loopt als een op hol geslagen trein.

Ook voorverkoop via www.beatfreax.com/ticketshop, www.meubelstukken.nl en Zipper (Huidenstraat 7) Meer info:www.melkweg.nl

3 opmerkingen

Yes!:D
erg veel zin aan, superdikke line up :jaja:
iemand nog 2 kaartjes in de angebot?
Hij begon ooit met meneer Boys Noize onder de naam Kid Alex,


Weet niet hoe ze daarbij komen,
kid alex = just boys noize (alexander ridha)
Puzique = Boys noize + D.I.M.