Partyflock
 
­ Nederland

360 presents Danton Eeprom live

gepubliceerd door , op
360 presents Danton Eeprom live
25 maart 2009
360, het collectief van Nuno dos Santos en Patrice Bäumel, heeft met zijn nieuwe maandelijkse residency in Trouw Amsterdam een waardige opvolger voor hun oude thuishaven club 11 gevonden. De rauwe, industriele uitstraling en het potente geluid bieden een perfecte voedingsbodem om 360 verder te kunnen ontplooien. In een tijd, waar veel feestorganisaties de orientatie kwijt lijken te zijn ergens in de trendswitch van minimal naar house, richt 360 zijn blik vooruit, naar de "cutting edge" van electronische dansmuziek.

Te gast op de komende editie van 4 april is Danton Eeprom uit Marseille. Voor velen is hij bekend door samen met Radio Slave en Dubfire voor DE climaxplaat van 2008 gezorgd te hebben - "Grindhouse". Zijn liveshow is boeiend en duister, vaak pakt hij het microfoon en vervreemd zijn stem met vocoders en effecten tot iets wat onmenselijk en vaag klinkt. Ondertussen is zijn sound vet, analoog en superdansbaar. Pieken en subtiele momenten gaan hand in hand. Een voorproefje zie je op deze youtube clip:



360 zullen voor de verdere muziekale invulling van de avond zorgen. Het dj duo is fantastisch op elkaar ingespeeld en verrast telkens opnieuw met vreemde momenten, torenhoge climaxen en een smaakvolle, gedurfde platenkeus. Hun sound is binnen Nederland absoluut uniek en gericht op de echte muziekliefhebber. Met hun nu al bijna drie jaar bestaande maandelijkse podcasts hebben ze al menig thuis-afterhour of autoreis verzoet en een heerschaar van nieuwe fans in het hele land gewonnen. De nieuwste podcast is hier te downloaden.

Voor een uitgebreide tracklisting moet men zich op hun site www.360-music.org als lid registreren, dan wordt de podcast ook automatisch elke maand opgestuurd. Ook voor de komende maanden zijn de line-ups van 360 om je vingers bij af te likken. Op 2 mei is de italiaanse deeptechno-meester Donato Dozzy te bewonderen, voor 6 juni staat de geniale Isolee ingepland.

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 51036, 57374}
Huh, wat?
Ja Jezus!! Waarom nu op deze datum? Dan ben ik toch in Mannheim....