Partyflock
 
­ Nederland

Aftellen voor Billy the Klit

gepubliceerd door , op
Aankomende zaterdag is het eindelijk zover! Op zaterdag 28 maart gaat Billy the Klit met zijn 4 uur performance alle liefhebbers in Den Haag weer een mooie avond bezorgen. Samen met Dani L. Mebius & MC Lady Bee staat het Paard op zijn kop als nooit tevoren. Met een DVD show & leuke acts op de avond komt de circusartiest in Billy naar voren. Bereid je voor op een avond vol gekheid en handjes in de lucht, want het is weer tijd voor Billy the Klit!

Billy the Klit zijn eigen productie 'Rumpshaker' uit 2008 staat hoog genoteerd op MP3 downloadsites in Duitsland en is opgenomen in de playlist van FunX Radio. Binnenkort zal hij weer komen met een eigen mix CD voor Franchise en hij brengt tegenwoordig maandelijks een release op het label Franchise Recordings uit. In april komt de release ‘Rock ur Body’ van Dani L. Mebius & Billy the Klit uit en vele artiesten, waaronder ook Laidback Luke, hebben al toegezegd deze van de evenementen in Miami tot aan de rest van de zomer te promoten. Van Billy the Klit zijn we dus voorlopig nog niet af, deze rauwe anti-held zal deze zomer wederom ook veel in binnen & buitenland te zien zijn. Mensen die hem op vakantie willen bewonderen moeten afreizen naar Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Chersonissos, Salou of Rimini… Maar deze zaterdag is Den Haag van hem!

Dani L. Mebius heeft meerdere releases samen met zijn partner in crime Billy the Klit. Dit paar ondersteunt elkaar op alle fronten mogelijk. Ook Roger Sanchez heeft zijn respect getoond aan de jonge Dani L. Mebius door zijn remix van “Feel the Music” van “Licious K” te presenteren in de radioshow ‘Release Yourself’. Lady Bee ondersteunt het duo en presenteert zich wederom baas van de club. Wie denkt dat zij genoegen zal nemen met alle aandacht voor Billy, komt van een koude kermis thuis. Tijd om te laten zien dat het circus in Den Haag alleen in het Paard behoort, kom in je mooiste kostuum want je zit eerste rij bij deze show van muzikale acrobaten.

De vorige keer was het ook uitverkocht, en het ziet ernaar uit dat er dit keer weer moet worden gestreden voor de laatste kaarten. Deze zijn online verkrijgbaar voor € 8,50 ex fee bij www.timoco.eu, www.fullcircle-web.nl, bij de dagkassa van ’t Paard, Prinsegracht 12 in Den Haag en alle Bel Company outlets.

8 opmerkingen

 
:x
Mensen die hem op vakantie willen bewonderen moeten afreizen naar Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Chersonissos, Salou of Rimini


dat zegt genoeg lijkt me :frusty:
gaarne respect voor andere soorten evenementen, artiesten en muziek

zet vooral je eigen smaak niet op een voetstuk

:jaja:
laatste aanpassing
Uitspraak van Mano op woensdag 25 maart 2009 om 19:35:
respect
;)
laatste aanpassing
 
Schappelijke prijs.....lekker feessie wordt t weer (Y)
 
deze gast heeft Madhouse in Ahoy verneukt. Boycotten die handel.
Maar toch lukt het hem wel om z'n solo uitverkocht te krijgen, op de dikke feestjes te staan & in het buitenland..
Best raar, maar je moet idd geen trance/hardhouse verwachten, want dat was er ook vooral op Madhouse :)
 
:)