Partyflock
 
­ Nederland

Art Dance Event
Casual Friday

anoniem gepubliceerd op
Art Dance Event
19 maart 2009
FeestArt Dance Event · Casual Friday
Datumvrijdag 17 april 2009
WinactieArt Dance Event actiegesloten
LocatiePlayers
Mantelpakjes mogen worden ingeruild voor een comfortabele jeans en in plaats van high heels worden er enthousiast sneakers uit de kast gehaald. Geen stropdas, niet driedelig in pak gehesen maar informele kleding om je eigen karakter extra te onderstrepen. Na een lange werkweek is de komst van Casual Friday voor velen meer dan welkom. Niet alleen wordt deze gewoonte toegepast op de werkvloer, ook Art Dance Event laat de Casual Friday meer dan genoeg redenen bevatten om het weekend luchtig, speels en vooral onbezorgd van start te laten gaan!

PT Events presents: Art Dance Event
In 2007 wist PT Events zich met haar eerste evenement Art Dance Event op de kaart van de Nederlandse trancescene te vestigen. Gestart om meer promotie te genereren voor het schoenenmerk ART, is PT Events inmiddels uitgegroeid tot een noemenswaardige organisatie - met meerdere evenementen op haar naam. Zich rijk prijzend met een liefdevol en loyaal publiek, houdt PT Events haar kracht ‘om het simpel te houden’ in ere en daarmee is het laatste woord over de organisatie nog lang niet gerept.

Met inmiddels zeven Art Dance Event edities in het verleden, waarbij diverse thema’s aan bod kwamen, strijkt het evenement ook ditmaal graag neer in Club Players, te Zoetermeer. De club is als ambiancerijke thuisbasis voor Art Dance Event onmisbaar gebleken en keer op keer worden alle zeilen bijgezet om de locatie om te toveren tot een waar Trance paradijs.

Art Dance Event: Casual Friday
Casual Friday staat garant voor een karakteristieke sfeer en Art Dance Event speelt hier haaks op in met diverse lekkernijen en muzikaal hoogstaande artiesten. Mede door de knallende platenkeus, is het dansen op meebuigende sneakers een pré en wordt de lichaamsbeweging extra bevorderd door het dragen van losvallende textielsoorten. Laat de formele kledingtrend dus voor wat het is en trek de meest comfortabele outfit uit de kast!

Op vrijdag 17 april worden de massieve poorten van Players vanaf 22:00 geopend en staat Art Dance Event tot maar liefst 05:30 klaar met alle Casual Friday ingrediënten. Informaliteit ten top, dat op speelse wijze het weekend noemenswaardig inluidt: mét een vijftal artiesten die op genadeloze wijze hun platenvoorkeur presenteren. Zo laat de Duitse headliner Cosmic Gate vanavond voor het exclusieve gezelschap van Art Dance Event hun geweldige kwaliteiten horen. Gerangd op de 62e wereldlijst, maken deze internationale toppers vanavond op unieke wijze duidelijk hoe zij Casual Friday muzikaal interpreteren. Daarnaast nemen ook de ADE residents Artento Divini en Jochen Miller zowel solo als back2back plaats achter de draaitafels. Het startsein wordt door Indina (Metz On Sunday) gegeven en Melvin neemt een knallende nachtafsluiting voor rekening. Aangevuld door de hosts MC Bonny Q & MC J is deze Casual Friday één om het hele weekend van na te genieten!

Tickets
Kaarten voor Art Dance Event kosten € 21,75 in de voorverkoop en zijn te bestellen via http://www.easyticket.nl en via www.pt-events.nl. Ook zullen er kaarten aan de kassa van Club Players verkrijgbaar zijn, welke € 30,- kosten. Check www.pt-events.nl voor meer informatie.

Art Dance Event contains all ingredients for a Casual Friday!

8 opmerkingen

Art of Dance Event
laatste aanpassing
 
die flyer :roflol:
Artiest Charon
Is het alweer carnaflap? :D
mag ik mn hawai stopjap aan?
 
heel origineel idd
Word een knal feest.....