Partyflock
 
­ Nederland

Bassrulers Outdoor pakt uit met grotere line-up

gepubliceerd door , op
Bassrulers Outdoor pakt uit met grotere line-up
19 maart 2009
Op zaterdag 23 mei vindt alweer de 3e editie plaats van Bassrulers Outdoor; wederom aan het Schelde-Rijnkanaal bij Nieuw-Vossemeer. De verwachtingen zijn weer hooggespannen na de succesvolle voorgaande edities.

Terwijl afgelopen zaterdag de jubileumeditie in een uitverkochte Zalinaz nog uitbundig gevierd werd was organisator J&E Entertainment achter de schermen al druk bezig om de komende editie nog meer uit te pakken met een line-up die alle 10 de voorgaande edities van het bekendste harddance concept van Zuidwest Nederland overtreft.

Evenals voorgaande edities zijn er ook nu weer 2 tenten. In de harddance area wordt overwegend hardstyle geprogrammeerd, met grootheden als Zany die eindelijk zijn langverwachte debuut gaat maken op Bassrulers. Hij ontving kort geleden nog een harddance award voor beste album en toert inmiddels heel de wereld over om de Nederlandse hardstylesound verder te verspreiden.

Ook de duo’s D-Block & S-te-Fan en Noisecontrollers zullen plaatsnemen achter de draaitafels. Al in een vroeg stadium in het carrière stonden ze op Bassrulers en inmiddels zijn beiden doorgestoten naar de vaderlandse top op hardstylegebied. Ze zijn dan komende zomer weer te zien op vrijwel alle festivals in binnen- en buitenland. Dit geldt ook voor de Italiaanse dj Activator die speciaal komt overgevlogen.

Speciaal voor deze gelegenheid zullen ook The Darkraver en Joe Rascal een gevarieerde set verzorgen. Joe Rascal is het alter ego van resident dj Pat B, die veel indruk maakte tijdens zijn livesets in het radioprogramma van The Darkraver en Norman op Fresh FM. The Darkraver zag het toen al helemaal zitten om een keer samen te draaien en dat gaat nu dus daadwerkelijk gebeuren.

De afsluiting die traditioneel een tandje harder is, ligt dit jaar in handen van de zeer succesvolle dj / producer Evil Activities. Verder zijn ook OCD en B-Front die de laatste tijd hoge ogen gooit van de partij en is de hosting weer in handen van MC Apster

In de tweede area die gehost wordt door Glorification, wordt opgebouwd van early rave naar hardcore. Ook deze area heeft een Italiaans tintje met grootheden als Noize Suppressor en Tommyknocker. Ook de ‘godfatherPaul Elstak is aanwezig, evenals zijn Rotterdamse collega’s Tha Playah en Panic die eveneens aanwezig was op de 2 voorgaande edities. Oudgediende Vince zorgt voor de oudere klappers en uiteraard is ook Glorification resident dj Reza van de partij, evenals de vaste Bassrulers dj’s B!zar en The X-clusive. De line-up wordt gecomplementeerd met dj Chaos en MC Tha Watcher.

Het festival begint om 13:00 u. De eindtijd van het festival is evenals vorig jaar 00:00 u. Een uurtje later dus dan de meeste grote festivals. Er is weer genoeg pakeerruimte aanwezig en dit jaar is het ook mogelijk om per bus naar het festival te reizen. Meer info hierover is te vinden op www.thepartyexpress.nl

De online voorverkoop via het betrouwbare ticketsysteem Paylogic is inmiddels gestart op www.bassrulers.nl en kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de Music Stores in de regio. De kaarten kosten € 22,50 excl fee.

18 opmerkingen

dit lijkt me wel wat!

hoe is de locatie?
(groot, afgelegen, ondergrond etc)
netjes mannen
J&E goed bezig, iedere keer word de line up dikker (Y)
Uitspraak van El Salvador-14 op donderdag 19 maart 2009 om 12:22:
dit lijkt me wel wat!

hoe is de locatie?

De locatie is super, lekker afgelegen en groot genoeg;) Dus zeker een aanrader!!!
Vorig jaar ligt nog vers in me geheugen :cheer:

Word zeker een super vet feest,
en eindelijk eens een feest op 15 min afstand o:) :lol:
en veel bekenden :cheer: GEZELLIG!!

ZIN ZIN ZIN!!! :honger:
s'avonds gelijk door na THUNDERDOME !!! ;)
 
Uitspraak van !!!*WICKED™ op donderdag 19 maart 2009 om 13:18:
s'avonds gelijk door na THUNDERDOME !!!

Jammer dat het op de zelfde dag is.
Er is weer genoeg pakeerruimte aanwezig en dit jaar is het ook mogelijk om per bus naar het festival te reizen. Meer info hierover is te vinden op www.thepartyexpress.nl

Standaard.jwz:)!
 
wel ff buurten denk ik want afgelopen zaterdag in zalinaz was erg vet
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Ziet er goed uit! Heb er zin in! :D
Dit gaat weer heerlijk worden (L)
heb er nu al zin in :D:D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 19 maart 2009 om 15:52:
afgelopen zaterdag in zalinaz was erg vet

:yes: Ik kijk er naar uit! Wordt wel een vermoeiend weekend :o
Ohhhhwww ik heb hier zoveel zin in.
Eerste Bassrulers OOIT was de outdoor editie vorig jaar(L)
Vorige week mijn eerste editie indoor, voor hen een jubileum, voor mij een primeur!!!
Nu even afwachten hoe deze dag voor mij gaat lopen.
Zal rond 2000uur in A'dam moeten staan in de HMH om te werken op thunderdome..
Dus misschien een paar uurtjes opwarmen.. Maar dat zit er niet in denk ik.
Of ze hebben geen plek om me werk te geven, dan is het uiteraard een gehele dag rossen en sossen in N-V :bounce:
laatste aanpassing
 
:cheer:
word niet
laatste aanpassing
 
Zoals gewoonlijk aanwezig, zo'n goed feest wil je niet missen!