Partyflock
 
­ Nederland

Sexy Mother Fucker
Grand opening beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Sexy Mother Fucker
15 maart 2009
Nog heel even geduld maar dan is het moment waar we allemaal reikhalzend naar uit kijken. Het nieuwe strandseizoen van Vroeger in Bloemendaal wordt zondag 12 april wel heel spectaculair geopend. Niemand minder dan de house addicts van Sexy Mother Fucker hijsen zich in badpak en zwembroek om eens flink los te gaan. Eindelijk, we kunnen weer naar het strand. Met Sexy Mother Fucker wordt de Grand Opening van Vroeger een heftige happening. Sex on the beach dat wordt het credo deze zomer!

Oké, april is niet de warmste maand van het jaar, maar Vroeger en Sexy Mother Fucker staan te popelen om op het strand te chillen. Natuurlijk mogen de beach- en houselovers daarbij niet ontbreken. Je weet wat je moet doen. Vis je teenslippers uit je kast, poets de glazen van je zonnebril, it’s summertime. Bij Vroeger zit je deze zomer gebakken! Natuurlijk is the Grand Opening Vroeger Vroeger door Sexy Mother Fucker niet compleet zonder een weergaloze line-up. Wie er allemaal komen? Nou, wat denk je van Benny Rodrigues, Hardwell, Vato Gonzales, Real El Canario, Billy the Klit en Alvaro? Deze mannen zijn fucking briljant achter the decks en daarom de aangewezen jocks om de deuren van Vroeger voor dit jaar te openen.

Daarnaast zijn ook andere boyz Afro Bros, Nightriderz, Nicky Romero en MC Knowledje aanwezig. En als alsof dat nog niet genoeg is, is Sexy Mother Fucker het debuutpodium van de nieuwste sensatie in de clubscene: Fette Sjit! Reken maar dat deze gasten hun naam eer aan doen. Dit is the bomb, mark our words. Jordan Rivera, Jodee Kitch en the one and only MC Pryme zorgen er helemaal voor dat Sexy Mother Fucker een fucking goed feest wordt! Betere ingrediënten voor een zonnige opening door Sexy Mother Fucker zijn er simpelweg niet. En de diehards die het event op het strand goed is bevallen, kunnen meteen doorrijden naar Zenith in Venray. Daar gaat Sexy Motherfucker gewoon door! Deze huidige koude en regenachtige dagen maken je misschien een beetje depri, maar niet getreurd. Head up! Vroeger is sneller open dan je denkt. Nog even geduld. Sexy Mother Fucker zorgt er in ieder geval voor dat jij deze langverwachte gebeurtenis niet beter kan beginnen. Want je weet het: Life’s a beach!

Dit event duurt van 14.00 uur tot en met 00.00 uur. De minimum leeftijd is 18 jaar Prijs vvk: Overdag maar € 10,- ! Voor tickets check www.ticketonline.nl, www.paylogic.nl en alle Free Record Shop vestigingen

6 opmerkingen

12 april is denk ik op een zondag? Maar er staat hier zaterdag..
wat wordt het?

Thanks!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1601, 2607}
Artiest Canta
Het is zondag 12 april... 1e Paasdag. 2e Paasdag kan je uitslapen na 't feest ;)
Hmm.. okay.. staat in mijn agenda!! :cheer: helemaal zin in, zeker na het seizoen 2008
hier te hebben doorgebracht (y) Vraagt gewoon om meer :yes:
 
Jeej het is weer bijna zover!
Eindelijk weer ja! Zon, zee, strand en dikke beats! :jaja: :woopwoop:
zowiezo ben ik eraanwezig als me vriende draaie :D