Partyflock
 
­ Nederland

Musica Republica Outdoor 2009

gepubliceerd door , op
Een mooie lente dag, met je gezicht in het zonnetje, genietend van de beste muziek op een zonnig festival, een lekker drankje in je hand en mooi geklede mensen om je heen die heerlijk staan te dansen... met de huidige temperaturen buiten kun je er alleen maar van dromen. Toch kan de tijd snel gaan, voor je het weet is het weer tijd voor het festivalseizoen! De organisatie van Musica Republica zit daarom niet te slapen, maar heeft voor de liefhebbers al een speciale actie!

De datum van Musica Republica 2009 is al bekend: 06-06-2009. Voor degene die dit echt niet kunnen wachten en zich al warm willen maken voor deze dag is er een speciale Early Bird Actie. Voor slechts 20 euro zijn de eerste 1000 kaarten beschikbaar. Heb jij 6 juni 2009 al helemaal vrijgemaakt voor Musica Republica Outdoor, dan kan je nu al zeker zijn dat jij een prachtige dag tegemoet gaat op zaterdag 6 juni!

Musica Republica zal voor de vierde keer worden georganiseerd in Rotterdam. Na 2 prachtige outdoor edities op het LloydMultiplein met o.a. Ben Sims, Darko Esser, Secret Cinema en Bart Skils, maar ook ROOG, Erick E, Ryan Marciano & Sunnery James en een indoor editie in de Maassilo / Factory10 belooft het op 6 juni weer helemaal los te gaan. Ook deze editie zal Musica Republica weer werken met wereldsteden als thema’s voor de verschillende area’s. Op het terrein is plaats voor vijf area’s. Welke wereldsteden het dit jaar worden, houdt de organisatie nog heel even geheim, maar verwacht een muzikale reis rond de wereld!

De 1000 Early Bird Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.musicarepublica.nl en alle Free Record Shops.

Bekijk hieronder de aftermovies van Outdoor en Indoor 2008:
<

5 opmerkingen

Vorig jaar er niet bij kunnen zijn.. Maar dit jaar zoizo van de partij!! :cheer:
 
Jahoooor aanwezig
Vorige keer helaas gemist. Deze keer sowieso erbij!!
Ondanks dat in mn eigen stad is kies ik toch voor Free Your Mind!