Partyflock

Wasteland luidt 15de bestaansjaar in met een ‘rauwe editie’

 

Wasteland luidt 15de bestaansjaar in met een ‘rauwe editie’

gepubliceerd door , op
In 1994 vond de première plaats van het fetish extravaganza, Wasteland; een toentertijd ongekend fenomeen. Met de komst van Wasteland ontstond er een nieuw genre binnen de dance-scene, het fetish dance evenement, een genre wat niet meer weg te denken is uit de hedendaagse dance-scène of fetish-scène. Vijftien jaar later is Wasteland in vele internationale media verschenen, beroemd maar tegelijkertijd berucht en kan het elke editie rekenen op bezoekers vanuit alle windstreken.

Op 4 april luidt Wasteland het 15e bestaansjaar in met een rauwe editie voorzien van een fluffy edge. Bezoekers kunnen uiteraard rekenen op het extravaganza waar Wasteland om bekend staat; spectaculaire shows en artiesten, top notch dj’s en vj’s gemixt met fetishisme, voyeurisme en exhibisionisme. De rauwheid en ‘fluffiness’ zullen hun weg vinden via het decor en de shows. De flyer, deze keer geschoten door Carli Hermès, liet het thema ook al doorschemeren.

Wasteland zou ’s werelds grootste Adult Playground niet zijn zonder spraakmakende artiesten die de toon van de nacht zetten. Iemand die daar zeker in zal slagen is Pornstar, Buck Angel Verenigde Staten. Deze - female to male- transseksueel was ooit als vrouw een succesvol supermodel, maar gaat inmiddels door het leven als ‘the man with the pussy’. Op de Wasteland zal Buck in een daverende show te bewonderen zijn. Naast Buck Angel kunnen bezoekers o.a. rekenen op een fashionshow van het fetishlabel Tatjana Warnecke, eigenaardige scènes door HipSick Theatre, neo-burlesque optredens door Carnival of Hellucinations en onnavolgbaar contortionisme door Chris Cross.

Fotograaf Erwin Olaf kan bijna niet meer ontbreken als VJ op Wasteland. Erwin Olaf heeft voor de komende editie opnieuw de meest bijzondere beelden weten te vinden die hij tot een visueel spektakel zal mixen.

De laatste vier edities konden bezoekers in de club classics zaal terecht voor muzikale nostalgie. 4 April zal deze zaal echter gevuld worden met opzwepende ‘deep house’ gedirigeerd door sexy Isis, Eric de Man en Warren Fellow. Dj duo Thunderpussy & DD King en dj Rob Manga weten als geen ander naar welke sleazy platen het publiek verlangt in de ‘Dirty Disco’-area.

De ‘main’ is alweer enkele edities de area waar house iconen Miss Monica en Lucien Foort het publiek tot dansen verleiden, deze editie zullen zij worden aangevuld door dj’s Leroy Styles en Virgil. De laatste area is Wasteland’s ‘Cinema Rouge’, waar bezoekers een tijdreis door het genre ‘fetish movies’ kunnen beleven. Aangevuld door popcorn en onder begeleiding van de bekendste pornografische muziek gemixt door de Beat Girls & Rubiniski.

Wasteland’s wordt alweer 15 jaar bewaakt door de meedogenloze Wasteland doorbitches. Deze doorbitches en de belangrijkste Wasteland-regel, ‘The decision of the bitch is final’, zijn inmiddels tot norm verworden binnen de fetish dance scene. De strikte dresscode draagt bij aan de unieke sfeer waar Wasteland om bekend staat. Dresscoderegels zijn te vinden op www.wasteland.nl

Kaarten voor 4 april zijn verkrijgbaar via Paylogic en in de bekende fetish shops.

Vault Events zet op 4 april opnieuw pendelbussen in, welke zullen rijden tussen Amsterdam centraal en de North sea venue. Informatie over de pendelbussen alsmede informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website www.wasteland.nl

3 opmerkingen

dr.dark
Werkzaam bij Partyflock
Tjah, het is wel altijd een feestje..­
Het wordt opnieuw buitengewoon!
Ik heb er veel zin in en reken maar dat het weer een geweldige editie gaat worden!
C U ALL!