Partyflock
 
­ Nederland

Brand New Heaven grand opening
Nieuw feest van 7th Heaven en dj Spider

gepubliceerd door , op
Brand New Heaven grand opening
6 maart 2009
FeestBrand New Heaven · Grand Opening
Datumzondag 8 maart 2009
LocatieLas Vegas
Deze zondag, 8 maart is het begin van een brandnieuw concept van 7th Heaven en dj Spider samen in club Las Vegas, het vernieuwde uitgaanscentrum in het midden van Nederland. Waar zeg je? Club Las Vegas, voorheen beter bekend als de Palazz in Woerden. Na uitgebreide verbouwingen is de club onder een nieuwe naam nu nog mooier, intiemer en gezelliger dan ooit tevoren. Met veel meer ruimte voor nieuwe concepten en feesten. Brand New Heaven is er daar eentje van en meteen ook een superleuk feest!

De Grand Opening wordt natuurlijk een geweldig feest. 7th Heaven kent iedereen van de heerlijke feesten op elke laatste zondag van de maand. Nu gaan ze samen met dj Spider, die iedereen kent van de grootste feesten en festivals in Nederland ook elke tweede zondag van de maand lekker los op Brand New Heaven!

50 Gratis gastenlijstplaatsen
Natuurlijk wil je daar wel bij zijn, en speciaal voor de opening verloot Brand New Heaven nu 50 gratis plaatsen op de gastenlijst + 1 voor deze zondag 8 maart De Grand Opening! Daar hoef je niet zo heel veel voor te doen. Stuur een berichtje met je volledige naam en partyflocknaam naar info@nachtboetiek.nl. En op zaterdagavond weet jij of je op de gastenlijst staat met een vriend of vriendin.

Let op! Wees wel snel want de actie loopt maar tot zaterdag 7 maart, om 15 uur! Voor die tijd moet je de feesten in je agenda hebben staan, want de winnaars krijgen diezelfde avond nog bericht! Dus wacht niet en klik ze snel even aan:

- Zondag 8 maart: Grand Opening
Dj’s: Spider, Eric van Kleef, José, Iwan & Ruben Vitalis
- Zondag 12 april (Paasweekend):
Dj’s: Miss Melody, Spider, Santito, Chris Cortez, Jurgen, Michael Saint,
- Zondag 10 mei:
Dj’s: Randy Katana, Spider, Frenckel, Ruben Vitalis, Enrico de Luca

Brand New Heaven heet niet voor niets zo, want elke maand zal dj Spider nieuwe, andere gast dj’s uitnodigen zodat elk feest weer verfrissend anders en Brand New is. Dat merk je meteen als je de line-up van de komende 3 feesten leest hierboven. Een heerlijke mix van lekkere muziek van begin tot eind in de gezelligste en intiemste club van midden Nederland. Met dj Spider als resident op elke 2e zondag van de maand. Dj Spider is clubfavoriet bij vele mensen, en gooit ook grote feesten en festivals hoge ogen. Deze man weet als geen ander hoe je een lekker feestje neerzet om jouw weekend tot iets speciaals te maken.

Mc UB’s Birthday
Tegelijk met de grand opening van Brand New Heaven zal Mc UB, die velen van jullie kennen uit de clubs en feesten in het halve land hier zijn verjaardag vieren. Als Mc weet hij nu al bijna 12,5 jaar op allerlei feesten en festivals de sfeer net even die extra boost mee te geven waardoor de energie echt gaat stromen. Voor het 12,5 jarig jubileum komt nog een apart feestje, maar op 8 maart wordt er eerst verjaardag gevierd! Een brandnieuw jaar begint op Brand New Heaven!

4 opmerkingen

ja gezellig! helemaal goed dit :)
 
Las vegas altijd leuk
MC UB 2.0 :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Een heel mooi feest om mn ... uh.. XXe verjaardag te vieren :P:P Ga er een leuk feest van maken samen met jullie! Natuurlijk heb ik n hoop leuke mensen uitgenodigd, dus de gezelligheid zit nu al snor!

Cya all this sunday!
Uitspraak van MC UB 2.0 :D op vrijdag 6 maart 2009 om 18:50:
uh.. XXe verjaardag te vieren

HIEPERDEPIEP !!! :cheer:
laatste aanpassing