Partyflock
 
­

Monza presenteert: Defected in the house

gepubliceerd door , op
Het grootste houselabel van de wereld komt naar Utrecht, naar club Monza! Defected is de house organisatie die al 10 jaar de housewereld domineert. Van events in de grootste metropolissen van de wereld tot de grootse house verzamel cd collecties. Met Defected in the House heeft het label van Ibiza tot Miami van Japan tot Moskou de grootste feesten gerealiseerd. Vrijdag 3 april zal dit spektakel in Monza plaatsvinden. Laat je meenemen in de sfeer en sound van Defected.

Defected viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. Tien jaar lang verkocht het miljoenen compilatie cd’s over de hele wereld. Tijdens hun druk bezochte events, komen liefhebbers van heel de wereld om de Defected vibe te kunnen voelen. Een combi tussen de juiste muziek en de feel goed partysfeer maken dit feest tot iets unieks. Het is een beleving die je moet hebben meegemaakt.

De eerste vrijdag van april zal Utrecht kennis maken met hun betoverende sound.
Defected combineert hun engelse line-up met hun in Nederland vastgelegde artiesten. Een combinatie tussen de beste latin, house deephouse, funky en tribal beats door: Copyright (uk), ROOG (Hardsoul), Baggi Begovic, Melvin Reese & Mc Dice. The 100% classicroom zal worden gehost door J-Flava & dj Dynamite

Twee van de grootste Defected artiesten, Copyright vertegenwoordigen een groot deel van de latin house in de wereld. Met hun studio album in 2008 gooide ze al hoge ogen. Ook bewijzen ze tijdens hun live optredens een geweldige show neer te zetten. Hun funky house sound met latin invloeden, maken elke dansvloer tot een dansende mensenmassa.

Mr ROOG is de grootste Nederlandse afgevaardigde van het Defected label. Onder Hardsoul zien we vele platen van hem verschijnen. Elke plaat weer weet hij de perfecte housesnaar te raken. Een geweldige combi tussen vocalen, heerlijke melodie lijnen en uplifting beats verraden zijn stijl. ‘You gotta believe in something, so why not believe in ROOG

Baggi Begovic levert ook de ene na de andere bijdragen aan Defected. De snel reizende ster in de housewereld staat bekend om zijn pumping beats, maar elke plaat weer met gevoel. Maar Met zijn remixes voor Donna Summer en Christina Aquilera zette hij zich pas echt op de kaart. Tevens is zijn speciale Defected mix op defected.com te downloaden.

De Super Sunday resident Melvin Reese is speciaal uitgenodigd door het label om ook hier te laten zien waarom zijn platen steeds te charge bestijgen. Zijn wereldwijde tv en radio release van zijn hit singel Lift u Up, wordt door alle dj’s goed ontvangen en zorgen dat je niet meer om deze man heen kunt. Tijdens dit event komen een aantal van zijn nieuwe singels voorbij die wederom de charts zullen bestijgen.

Kom de eerste vrijdag van april naar Club Monza en laat je meenemen in de sfeer en sound van Defected.

1 opmerking