Partyflock
 
­

Leurse Havenfeesten oudbollig? Dacht het niet! · Dockers Festival 2009

gepubliceerd door , op
Vanaf donderdag 28 mei t/m maandag 1 juni staat de Leur in het teken van het 20-jarig jubileum van de Leurse Havenfeesten. Al sinds 1989 wordt er jaarlijks heel wat georganiseerd voor de Leurse Havenfeesten, maar dit is helaas niet helemaal met de tijd meegegaan. Daarom heeft Stichting Adriaan van Bergen, organisator van de Leurse Havenfeesten, Temple of Sounds gevraagd om dit jaar, speciaal voor het jubileum, iets heel nieuws te doen op de Leur. Stichting Adriaan van Bergen is opgericht om te vieren dat Breda in 1590 tijdens de Tachtigjarige Oorlog werd ontzet. Opbrengsten van deze stichting gaan naar een goed doel.

Niet alleen Dockers Festival is iets nieuws voor de Leurse Havenfeesten, ook de locatie is geheel nieuw. De locatie van voorgaande jaren is momenteel nieuwbouw en moest er dus gezocht worden naar een nieuw plaats. Deze hebben ze 200 meter verderop gevonden aan de Leurse Dijk naast de welbekende houten iglo. Al 20 jaar is het pinksterweekend gevuld met een vol programma van de Leurse Havenfeesten. Dit jaar wordt daar nog een mooi feestje aan vastgeplakt! Een heel nieuw feest: een 10 uur lang durend festival met house, jump, hardstyle, early rave en hardcore! En dat allemaal op één stage!

Op maandag 1 juni organiseert Temple of Sounds i.s.m. Stichting Adriaan van Bergen de eerste editie van Dockers Festival! Dit Festival is speciaal bedoeld voor de jongeren in Etten-Leur en omstreken. 10 uur lang kunnen bezoekers genieten van elke stroming in de dancescene. We beginnen de dag chillend met house en sluiten hakkend af! Voorzover bekend is dit een uniek evenement in de regio. Temple of Sounds heeft hiervoor gekozen om iedereen die van dance houdt bij elkaar te laten komen en zo het hokjesidee te verkleinen.

Dockers Festival heeft de opdracht gekregen om een evenement op te zetten waar zowel regionaal als internationaal bekende artiesten de aandacht krijgen. De regionale artiesten worden vertegenwoordigd door Tim Scala, Leon-V, Versial en Pieter Leijten. De internationaal bekende artiesten worden vertegenwoordigd door Francois, Coone, The Beholder, Rob & MC Joe en Paul Elstak! Dit betekend dat er in iedere muziekscene regionale en internationale hoog aangeschreven DJ's komen draaien die ervoor zorgen dat het dak er 10 uur lang af vliegt. Wie anders dan de Godfather of Hardcore DJ Paul Elstak kan voor een knallend einde zorgen op dit festival zodat het een onvergetelijke dag wordt. De hele dag zal gehost worden door MC Villain, wat ook geen onbekende is.

Tickets
De kaartverkoop voor Dockers Festival is zondag 1 maart van start gegaan! Tickets kosten slechts €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de deur. Tickets zijn te koop via www.dockersfestival.nl en bij één van de 400 Primera winkels.

9 opmerkingen

ou·bol·lig
bijvoeglijk naamwoord; oubolliger, oubolligst; afleiding(en): oubolligheid

dus niet ouDbollig.
:/
Uitspraak van G-NiLES op donderdag 5 maart 2009 om 15:50:
ou·bol·lig
bijvoeglijk naamwoord; oubolliger, oubolligst; afleiding(en): oubolligheid

dus niet ouDbollig.

wijs-neus :P
 
als ik geld over heb kom ik wel ff kijken...­
 
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa leukleukleukleukleukleukleukleukleuk! :honger:
Lekker dichtbij ook :lief:
Feestje in de achtertuin :cheer: