Partyflock
 
­ Nederland

Vier Special met Heartthrob live

gepubliceerd door , op
Vier Special met Heartthrob live
4 maart 2009
FeestVier · Esperanza labelnight
Datumzaterdag 7 maart 2009
WinactieVier actiegesloten
LocatieInferno
Een fijne sfeer, relaxte mensen en dikke muziek zijn de ingrediënten voor een goede zaterdagavond. Met de ingrediënten zit het bij Vier wel snor en waar Vier haar feesten voorheen altijd op vrijdag plande is dit de eerste editie op de zaterdagavond! Deze eerste zaterdag editie konden we niets anders dan een dikke Special neerzetten.

Dat ook de datum gunstig is gezind blijkt wel uit de geschiedenis boeken. Precies een jaar geleden gaf Vier haar eerste feest in de Inferno. Uit de reacties, filmpjes en fotos blijkt waarom. Paul Ritch zette destijds een uitverkocht huis op zijn kop, maar ook Ranz & Tanz, Ille Bitch en het publiek waren in topvorm deze nacht. Om deze redenen heeft Vier besloten op deze nacht, precies een jaar later, een Special te doen.

Vanuit Madrid kwam de vraag een labelnight te organiseren voor het nog jonge, maar bekende Esperanza label. Met artiesten als: Troy Pierce, Heartthrob, Marc Houle en labeleigenaren Kasper & Papol zit er genoeg kwaliteit. Een mooie kans een dikke avond te organiseren. Heartthrob en Kasper zijn van het label uitgenodigd om van deze avond een onvergetelijke te maken. En wat heet, wanneer krijgt Inferno nu twee internationale grootheden over de vloer?!

Jesse Siminski, ook wel bekend als Heartthrob en zijn alias Vivianne Project weet hoe hij een zaal moet laten ontploffen. In de jaren 90 ontdekte Jesse de Midwest rave scene. In steden als Chicago, Detroit en Minneapolis kwam hij in contact met de unieke sound van deze verschillende steden. In 1999 verhuisde Jesse naar New York om zich nog meer te kunnen focussen en te experimenteren met dansmuziek en hedendaagse kunst. Al snel kwam hij in aanraking met Magda en Troy Pierce. Ze werden snel vrienden en inspireerde elkaar, en toen Richie Hawtin ook naar New York kwam was zijn opname in de minus familie al vrij snel een feit. Jesse is vandaag de dag ,niet meer weg te denken uit de minus crew van Richie Hawtin. Met zijn duistere doch catchy melodieën en diepe/zware basslijnen doordrenkte sound zal zijn liveset het zeker goed doen! Check zijn laatste album Dear painter, paint me!

Kasper, Esperanza labeleigenaar en 50% van het duo Kasper & Papol zal ook aantreden deze avond. De laatste tijd is deze man uit Madrid zeer productief en hij zal geen moeite hebben om de heupen te laten wiegen en de handjes de lucht in te laten gaan deze avond. Kasper weet als geen ander hoe hij een feest moet bouwen, zelf zal hij in elk geval het goede voorbeeld gaan geven.

Een avond Vier is geen avond Vier zonder haar residents. Roger Gerressen, de door vele gekroonde house koning van Nijmegen, zal de eerste twee uur van de avond het publiek genadeloos opzwepen met dikke grooves. Roger is beroemd en berucht in en rondom Nijmegen door zijn uitstekende mixkwaliteiten en unieke platenkeus. Zijn Mix Sessions op het internet zijn voor vele fans telkens weer vast ipodvoer en zijn tracks zoals No school like the old school bestormen de hitlijsten. Check deze mixsessies en producties op zijn myspace, myspace.com/barendenvandubmusic. Thijs Leenders zal de laatste anderhalf uur van de nacht de lijn die gezet is doortrekken. Verwacht een hypnotiserende, met donkere bassen doorweven set waarna iedereen moe en voldaan rond de klok van zes naar huis kan gaan. Thijs is jarig deze nacht, dubbelfeest!

Kaarten voor deze avond zijn te koop via http://inferno.timoco.eu en ook zullen er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

10 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
yeahh! zin in!
Tralielalalalalala en van zen hopsaflapsiejodelahieee zin!!
Gefliciteerd met je verjaardag :-) ( Biertje)
 
Artiest Roy Habets
Nice boys! :)
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Hearthrobs hebben wel een paar vette rockballads gemaakt. (Y)
Heartthrob :respect: (Y)