Partyflock
 
­ Nederland

Soigné (The Champagne Society)

gepubliceerd door , op
Soigné (The Champagne Society)
3 maart 2009
FeestSoigné · The Champagne Society
Datumvrijdag 13 maart 2009
WinactieSoigné actiegesloten
LocatieMusk
Special Soigné met drie gangen menu, champagne en entree voor maar € 27,00
Tijdens deze speciale editie van Soigné op vrijdag 13 maart zal Musk wederom haar deuren openen en de champagne ontkurken. Kom eerst gezellig met je vrienden en vriendinnen een hapje eten, want voor Soigné is er een speciaal menu opgesteld. Nu een drie gangen menu met een glaasje bubbels en entree voor maar € 27,00. En daarna kun je los gaan op de heerlijke mix van zwoele, diepe funky en latin house.

De muziek wordt verzorgd door; Jurgio Ratello, hij zal de avond openen. Daarna zal Tim Benjamin, Jurgio Ratello bijstaan en kan het duo Firebeatz los gaan in de Musk tot het eind van de avond! De dj’s worden ondersteund door niemand minder dan MC Choral (Vocals), MC Pryme en de altijd aanwezige Frank the Tank (percussion) Dit al zorgt dat de vrijdag de 13e een super feest wordt!

Vanaf 19.00 uur ben je meer dan welkom in de wereld van Soigné om je lekker te laten verwennen met een drie gangen menu en een glaasje bubbels. Voor reserveringen bel 035 750 29 67 of mail naar info@crunc.nl. Om 22.00 uur begint de clubavond en wordt er € 10,00 entree gevraagd. De Champagne tijdens Soigné is onmisbaar, vandaar de naam The Champagne Society. Voor alle bezoekers staat het volgende champagne menu klaar; Moet & Chandon, Moet & Chandon Dom Perignon, Louis Roedere ‘Christal’ en Veuve Clicquot.

Zin om jezelf deze avond optimaal in de watten te laten leggen? Mail dan naar vip@crunc.nl en bestel een viptafel voor jou en 5 vrienden/vriendinnen. Ook voor een verjaardags arrangement mail je naar vip@crunc.nl! Twijfels of je wel Soigné genoeg bent? Bekijk dan de foto’s van de vorige edities op www.crunc.nl. Dress to impress; chique & sexy zijn key-words.

Voorverkoop tickets kunnen besteld worden via www.crunc.nl (paylogic e-ticketing) en bij de winkels van Primera (www.primera.nl) Tickets in de voorverkoop kopen is in je eigen voordeel, want 1 ticket is valid voor 2 personen. Zeker aan te raden aangezien Soigné altijd druk/uitverkocht is.

Soigné = elegantly done, secretive, sophisticated & confident, but above all: Soigné is YOU!