Partyflock
 
­ Nederland
Element Defected Records is niet algemeen zichtbaar!

Defected strijkt neer in Amsterdam tijdens 4 jarig bestaan Framebusters

anoniem gepubliceerd op
Framebusters viert zijn vierde verjaardag! Deze jonge en speelse wekelijkse zaterdagavond in Escape is toch al een volwassen clubavond en wordt ondanks de crisis zeer goed bezocht. Om deze verjaardag eens goed te vieren heeft resident Raymundo deze speciale maand het muzikale circus van Defected uitgenodigd. Deze toonaangevende en wereldwijd bekende house organisatie vertegenwoordigt de beste en meest gevraagde artiesten in de housescene! Defected Records labelbaas Simon Dunmore komt langs en ook de Franse dj Grégory is van de partij.

Tune daarnaast in op Decibel radio, want iedere zaterdagavond wordt live vanuit Escape uitgezonden. Dus dat betekent zes uur lang, van 23.00-05.00, de beste tunes en nieuwste tracks, live & direct from Framebusters! Check www.decibel.nl voor jouw frequentie.

Om de kredietcrisis enigszins te verzachten biedt Escape je gratis clubben aan. Niet alleen kan je vanaf nu elke zondag bij Shape gratis naar binnen bij vertoning van je studentenkaart of OV jaarkaart, ook bij de Rembrandt House Mob in Escape Lounge kan je van donderdag tot en met zondag gratis dansen en sjansen. Dj's Didiér Stijn, Bobby Mash, Reuben Alexander en dj Touche rocken deze nieuwste hotspot aan het Rembrandtplein. Om studenten nog eens extra te verwennen gaan op donderdag alle cocktails voor slechts 5,- euro over de toonbank! Via Escape Caffé loop je via de trap zo naar boven, naar de Escape Lounge, elke donderdag tot en met zondag van 19.00 – 02.00 ben je van harte welkom voor veel warmte, lekkere drankjes en dito tunes.

Dan verder met de zaterdagen van Escape: Framebusters. De maand wordt afgetrapt op zaterdag 7 maart met een speciale Framebusters classics editie. De beste platen die de afgelopen vier jaar Escape deden ontploffen worden vakkundig aan elkaar geregen door Raymundo. Hij wordt daarbij live bijgestaan door Michiel Borstlap on keys en mc Dan Stezo. In de deLux zaal laat Lars Vegas alles klappers van toen én nu langskomen op de decks. De week erop, zaterdag 14 februari, is de tijd weer aangebroken voor de maandelijkse Amsterdam Rockin' avond. Samen met vaste partners in crime, Frederik Abas en Costar op de sax, zorgen deze drie heren met hun love for housemusic voor opzwepende taferelen! Mc Choral zal met haar loepzuivere lyrics het publiek nog eens extra verwennen. Joshua Walter neemt de deLux met eclectische sounds voor zijn rekening.

Vanaf de zaterdag erop is Defected in the House! Deze wereldwijd gerespecteerde Engelse dance organisatie komt na een zeer geslaagd Amsterdam Dance Event terug naar Escape. Check de video hier: http://escape.nl/club.html?show=video

Want met onder meer evenementen, radio shows, labels en compilatie cd’s is Defected wereldwijd toonaangevend op house gebied. Daarom komt dit circus onze hoofdstad vast opwarmen, alvorens het een zeer hete zomer op Ibiza tegemoet gaat. Check voor een muzikaal voorproefje www.defected.com/radioMet de opzwepende sounds van 21st century disco, hi-energy soul en classic uplifting house gooit Defected labelbaas Simon Dunmore hoge ogen. Daarom komt hij op zaterdag 21 maart samen met Raymundo officieel het zomerseizoen openen! Voor wie hem nog niet kent, een introductie interview met Mr. Defected en zijn artiesten:

{argument 'id' ontbreekt}


De week erop, zaterdag 28 maart, is deep, down & dirty Defected artiest Gregory te gast bij Raymundo tijdens Framebusters. Deze zwoele Franse Playboy is bekend van zijn dikke sets en opzwepende en zomerse platen als Elle, Block Party en Tropical Soundclash:

{argument 'id' ontbreekt}


Ook hij zal een voorproefje van de zomer van 2009 brengen!

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, The Rembrandt House Mob, de Framebusters cd, foto's, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag Framebusters kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

2 opmerkingen

 
Uitstekend label dat Defected, maar ik had liever gezien dat ze iemand anders lieten langskomen :)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 maart 2009 om 19:21:
Uitstekend label dat Defected

:yes: en daarom prima dat ze langskomen :)