Partyflock
 
­ Nederland

Bassrulers
Color the grey world

gepubliceerd door , op
Bassrulers
26 februari 2009
FeestBassrulers · #10 Color the grey world!
Datumzaterdag 14 maart 2009
LocatieZalinaz
Zoals elk jaar vindt ook nu de voorjaarseditie van Bassrulers plaats in maart, om precies te zijn op zaterdag 14 maart. Wederom is bij deze indooreditie gekozen voor Zalinaz.

Het belooft een speciale editie te worden, want het is alweer de 10e editie van het meest succesvolle harddanceconcept van Zuidwest Nederland. Al sinds de eerste editie in 2005 staat Bassrulers voor een mix van de beste harddance stromingen in 2 area’s. Na 3 memorabele edities in Bergen op Zoom, vond in 2006 een Belgische editie plaats in Essen. Na 3 uitverkochte edities aan een stuk presenteerde organisator J&E Entertainment vol trots de 1e outdooreditie op het schiereilandje bij Nieuw-Vossemeer en werd met Zalinaz een nieuwe indoorlocatie gevonden, die ook steevast tot de nok gevuld werd met harddanceliefhebbers.

Aan de jubileumeditie. ‘color the grey world’ wordt dan ook een vrolijk tintje gegeven. Somberheid heerst de laatste tijd in de grauwe samenleving. Bassrulers geeft kleur aan deze wereld. Daarom zijn er weer enkele grootheden uitgenodigd die plaats zullen nemen achter de draaitafels.

Zalinaz is een gekende locatie op harddancegebied. Evenals de vorige editie is daarom ook nu weer getracht vernieuwing aan te brengen in de line-up. Zo zal de Italiaanse hardstyler Super Marco Mayvoor het eerst zijn opwachting maken in Etten-Leur. Als extraatje naast zijn dj-set trakteert hij ook nog op een live optreden. Hij zal in de hoofdzaal worden bijgestaan door een van de grootheden en alleskunner uit de Nederlandse scene; The Prophet. Na een vlammende set op de laatste Bassrulers outdoor is ook deze keer Noisecontrollers weer van de partij. Uiteraard is ook resident Pat B weer present en sluit deze keer de resident van area 2, The X-clusive af in de main. Ook in de 2e area zal hij nog wat van zijn scratchtechnieken showen in een battle met B!zar. Verder maakt Tommyknocker voor het eerst zijn opwachting op Bassrulers en is ook Dr. Rudeweer van de partij, evenals Rezaen OCD. Beide areas worden weer gehost door Apster en Tha Watcher.

Zowel de online kaartverkoop via www.bassrulers.nl als de gewone kaartverkoop van via de regionale Music Stores is reeds gestart.

10 opmerkingen

 
J&E :respect:
Super Marco May!! :respect: Ik ga zeeker wat oude sigmaplaatjes aanvragen :kwijl:
:respect: The Overminds :respect:
Tommyknocker (Y)
Gasderop!!
en sluit deze keer de resident van area 2, The X-clusive af in de main. Ook in de 2e area zal hij nog wat van zijn scratchtechnieken showen in een battle.


Vet zeg!! :respect:
Klappuhh!!