Partyflock
 
­ Nederland

Bluetje 2000 op herhaling na uitverkochte editie

gepubliceerd door , op
Vrijdag 23 januari j.l., stonden honderden mensen in de rij voor de deur bij de Baja Beach Club in Rotterdam. Zij wilden allemaal maar één ding, een feest dat hun mooiste uitgaansherinneringen weer naar boven bracht. Tijdens Bluetiek-In 2000 kon men oude bekenden terugzien, opnieuw genieten van de sfeer en de muziek van ‘Bluetje’ en gewoon ouderwets losgaan op de dansvloer. Bluetiek-In was in de jaren 80/90 een van de “hotste”discotheken die Nederland rijk was.

“Dat Bluetiek-In 2000 zo’n succes zou worden, wisten we wel zeker, wat is er nou mooier dan de goede muziek uit die tijd te horen op de locatie waar “het” plaatsvond. Vroeger kwamen er altijd al hele leuke mensen en veel bekende Nederlanders op “Bluetje” af, en nu blijkt dat weer het geval te zijn. Het was overweldigend! Die sfeer, weer helemaal zoals toen. Kippenvel.” aldus Jo van Galen, eigenaar van Baja Beach Club. Niet vreemd dus dat er na de eerste uitverkochte editie, een tweede editie genaamd Bluetiek-In 2000 aan komt. Vrijdag 20 maart zal Baja Beach Club opnieuw in samenwerking met Universal Sound Projects omgetoverd en kan er wederom een tijdreis naar het verleden beleeft worden.

De eerste editie was spectaculair met onder andere lasershows, Michael Jackson (jawel!), internationaal bekende DJ’s, die hun sporen reeds hebben verdiend en een speciaal verrassingsoptreden van DJ Paul Elstak. Elstak is zijn carrière ooit begonnen in Bluetiek-In en was meteen enthousiast toen hij gevraagd werd voor dit evenement. Hoewel hij op het moment succesvol in de house-scene is heeft hij op de reünie alléén maar funky soul muziek gedraaid zoals hij dat vroeger deed. Ook voor 20 zijn er weer diverse surprises!

De kaartverkoop is al gestart en nu al wordt verwacht dat het aantal kaarten dat de vorige editie in de voorverkoop is verkocht, ruim overschreden zal worden. De minimumleeftijd is voor Bluetje anders dan bij de reguliere Baja Beach Club avonden. Alleen wanneer je 26 jaar of ouder bent mag je door de grote strandbal naar binnen. De generatie van toentertijd kan vrijwel nergens meer uitgaan zonder geconfronteerd te worden met vele jonge bezoekers, dat willen wij anders doen.”zegt Danny Lieuw van Universal Sound Projects.Vorige keer heeft dit geen problemen opgeleverd. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers lag namelijk op 38+ jaar.

2 opmerkingen

honderden mensen in de rij