Partyflock
 
­ Nederland

Club Las Vegas is geen gok voor PrikkelGeil

gepubliceerd door , op
Club Las Vegas is geen gok voor PrikkelGeil
23 februari 2009
Vrijdagavond 6 maart 2009, de datum voor een spannend, ondeugend en lentefris feest.
Prikkelgeil, een feest waarvan inmiddels de naam zijn reputatie ver vooruit is en voor velen garant staat voor een heerlijk zinnenprikkelend avondje uit. Een eigenzinnig feest met een eigen sound van diverse muziekstijlen uitgevoerd door de allerbeste DJ’s en aanstormend talent die het gevoel van vroeger in een nieuw jasje weten te stoppen en dat ongelooflijke lekkere onderbuikgevoel weten terug te brengen.

Deze muzikale verwennerij gecombineerd met live-performances, entertainment en sfeervolle aankleding zullen er voor zorgen dat de geheel verbouwde Las Vegas ( voorheen Palazz) in Woerden, geen gok is, maar een zekerheid dat iedereen om 22.00 uur zijn of haar lentekriebels de vrije loop kan laten tot 05.00 uur in de ochtend en zelf kan concluderen dat Prikkelgeil niet voor niets bekend staat als het ultieme voorspel.
Dit keer zijn er muzikaal gezien een heleboel verrassingen zoals het eerste officiële optreden van Miss 4Play, die met haar sexy grooves iedereen versteld zal doen staan van haar geweldige mixkwaliteiten en muziekkeuze en dit in een B2B set met soulmate for life
Beatz per Marco luister bij zal zetten. DJ en producer Mike Veenman, oftwel Mike-Vee die met zijn nieuwe release “ritmo de la techno” inmiddels een top10 notering op dance-tunes heeft behaald en staat te popelen om deze uit de speakers te laten knallen.
Resident DJ Praveen, M-Zone, Arwin en nieuwkomer maar smaakmaker Redjesh die de gehele nacht hun kunsten zullen vertonen in Area2 en de term dirty house nieuw leven zullen inblazen.

Maar….de grootste verrassing tijdens deze kleurrijke, flower power-achtige editie van Prikkelgeil zal een exclusief muzikaal cadeautje zijn van niemand minder dan DJ Spider die met zijn ervaring de main area zal opzwepen en hypnotiseren met zijn housebeats voorafgegaan door de verleidende electroklanken van de ondeugende Sidney. Om dit geheel af te maken zal Mitch B de slagroom op het trancetoetje zijn en de nacht dan ook in geheel eigen stijl afsluiten. Dit keer zal niemand iets van dit muziekspektakel gaan missen want zelfs aan de thuisblijvers is gedacht in de vorm van een live-stream die zal worden verzorgd door Fullhouse Radio.

Er zal tevens een exclusieve live-performance plaatsvinden door The Twisted Sisters die op hun geheel eigen wijze de bezoekers zullen prikkelen waardoor het feromonengehalte op zeker omhoog zal schieten. Lasershows, visuals van Miss SAB en Miss Angel, Erotic art van 3-D-Art, Toys van Climax, verleidende candygirls, vers fruit, ijs, een gratis exemplaar van Lust magazine en een propvolle Goodiesbag maken deze avond tot een sfeervol, intiem, spannend maar vooral compleet feest.

Voor meer info check www.prikkelgeil.nl

11 opmerkingen

 
Artiest Bladezzz
Present :cheer:
Leuke club,Mooie mensen,Goeie dj's..

En niet te vergeten een PRIKKELGEILE SFEER..

Ik ben aanwezig..

C-You There
word wederom een hete editie !
 
Artiest Mike-Vee
dat word weer een hele gezellige sfeervolle editie van prikkelgeil
we hebben er zin in
spider! goed hoor gaat wel te gek worden
wanneer komt Gus Tinto weer draaien???

Greetz
Ken je het nummer Hot 'n Cold van Kate Perry?
Nou.... Hot and Cold is precies de juiste benaming voor de show die ik ga doen.
The Twisted Sisters (samen met Lee Lee) laten je zien hoe je die 2 kunt verenigen...
Het wordt iets anders dan je van ons gewend bent, we verassen je graag!

Nieuwsgierig geworden?
Dan moet je zeker komen kijken.
 
Uitspraak van !:bounce:! op vrijdag 27 februari 2009 om 05:37:
lekker feestje in Woerden

Je zal er maar wonen :lol: