Partyflock
 
­ Nederland

Yum Yum

anoniem gepubliceerd op
Yum Yum
20 februari 2009
Na een viertal spetterende Yum Yum edities in 2008 willen we ook in 2009 weer zorgen voor kwaliteitsmuziek, top dj’s, verpletterende visuals en vooral gezelligheid. Zet daarom 28 maart 2009 in je agenda, kom naar de Azijnfabriek en beleef de inmiddels 15e editie van Yum Yum.

Deze 15e editie zal in het teken staan van de wonderschone Monica Electronica die ons zal verwennen met haar mix van Electro, Italo, Disco, Newbeat en Rock. Monica Electronica speelde al in vele clubs waaronder; Now&Wow, Off_Corso, Paradiso, Nighttown, Winkel van Sinkel en daarnaast speelde ze op festivals zoals; Awakenings, Lowlands, Free Your Mind, FFWD Danceparade en het Solar Weekend Festival.

Sinds 2004 draait Monica Electronica ook regelmatig in het buitenland. Zo draaide ze al voor 55DSL in Berlijn, Val Sinestra Weeks in Zwitserland, LaMaison Shanghai, Petrol Antwerpen, Groovecity Brussel, Zeppelin Club Moskou, I love Techno Gent en de FHM Tour in Rusland. Naast haar solo carriere bundelt Monica haar krachten samen met dj Josz LeBon als “The Infamous Mudclub”. Deze clubavond laat maandelijks oude New Yorkse tijden herrijzen in 11 te Amsterdam.

Naast Monica Electronica kun je ook komen genieten van de in Delft wonende dj Steelo. Deze dj is regelmatig te vinden op feesten in onder andere Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en omstreken. Zo draaide hij al in de Maassilo, Catwalk, Club le Paris, Dansen aan zee Beachtour 2007 & 2008, Woodstock, Slam FM, Twstd, Elements Beach. Steelo’s draaistijl is het best te omschrijven als een mix van swingende progressive, techno en tech-house. Steelo probeert altijd de drive in zijn sets te houden zodat het publiek constant in beweging blijft.

Natuurlijk is Yum Yum niet compleet zonder resident dj’s Svaiy & Vekx en de waanzinnige visuals van vj Stivo. De Azijnfabriek zal dus weer worden omgetoverd tot de gezelligste club van Roermond en daar moet je zeker bij zijn!!!!

1 opmerking