Partyflock
 
­ Nederland

Zet je muts op en win die extra studiefinanciering op StuFi

anoniem gepubliceerd op
Zet je muts op en win die extra studiefinanciering op StuFi
20 februari 2009
Het geld is op en het is weer wachten op de 24e van de maand. Want dan is het tijd voor je studiefinanciering! Meteen een goede reden om flink te gaan stappen! En waar kun je dat beter doen dan op Stufi, hét feest voor studenten. Stufi is een maandelijks feest dat elke vrijdag nadat je studiefinanciering gestort is, wordt gegeven in Club Poema RAW in Utrecht.

Het knallende succes van de eerste editie belooft veel goeds voor wat komen gaat. De tweede editie van Stufi is op vrijdag 27-02-09. Ook dit keer is de line-up ijzersterk met onder andere Vato Gonzalez & Mc Tjen. Met de koning van de ‘Dirty House’ gaat het dak er zeker af. Alsof dat nog niet genoeg is, knalt ook de spectaculaire Latin Sound van D-Rashid door de speakers. Als klap op de vuurpijl vertoont Oliver Twizt zijn ongelofelijke draaikunsten. Vanzelfsprekend is onze resident dj Quentin van Honk van de partij en zal ook deze editie gehosted worden door Mc Bizzey

Stufi begrijpt dat het in deze tijd lastig is om geld uit te geven. Vandaar dat Stufi tijdens deze editie eenmalig de studiefinanciering van een gelukkige winnaar verdubbelt! Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Degene die de leukste ijsmuts (zoals Vato Gonzalez op de flyer) op heeft, gaat ervandoor met het geld. Wees creatief, je maakt natuurlijk meer kans als je je hele outfit aanpast op je muts.

Op Stufi geef je dus niet alleen geld uit, maar kun je het ook nog eens verdienen! De organisatie van Stufi vindt een goede sfeer heel belangrijk. Vandaar dat er wordt gevraagd je ego thuis te laten, want daar doe je niemand een plezier mee. Gezelligheid is een must. Stufi wil dat iedereen met een goed gevoel de deur de uitloopt. Dus kom goed ge(ijs)mutst naar het feest en zorg dat anderen ook een leuke avond hebben.

Stufi is een initiatief van een student die bekend is met alle kanten van het studentenleven. Hij weet dus precies waar behoefte aan is binnen deze doelgroep. De muziek, locatie en sfeer zijn hier dan ook volledig op afgestemd. Vergeet je collegekaart niet mee te nemen; er kan om gevraagd worden aan de deur. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar bij de Revenge in utrecht.

13 opmerkingen

 
dit gaat nergens over :P
 
hoort een studentenfeest niet doordeweeks?
Slim om dit feest net na de 24e te houden...altijd geld :P
Stufi is een initiatief van een student die bekend is met alle kanten van het studentenleven. Hij weet dus precies waar behoefte aan is binnen deze doelgroep

bier?
wat een onzin ga naar beter feesten toe
 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
(y) nice!
 
Artiest Visualizer
Beetje dom om je studiefinanciering daar aan uit te geven...
Sowieso vind ik studiefinanciering belachelijk, 300 of 500 euro uitwonend :x laat die gasten gewoon werken :nocheer:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Nightflash.nl op woensdag 25 februari 2009 om 09:17:
Sowieso vind ik studiefinanciering belachelijk, 300 of 500 euro uitwonend :x laat die gasten gewoon werken :nocheer:

precies, aan studerende mensen heeft dit land niks! laten we allemaal muurtjes metselen en bussen besturen :)