Partyflock
 
­

Hed Kandi · The Winter Ball

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi
FeestHed Kandi · The Winter Ball
Datumzaterdag 28 februari 2009
LocatieHotel Arena Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
De koude februari lucht doet je bijna vergeten dat er ook nog zoiets bestaat als de zomer. Toch wordt er op 28 februari een broeierige temperatuur van 28 graden voorspeld in Hotel Arena Amsterdam. Laat je winter outfit dus maar achterwege en stort je in een little back dress in het feestgedruis tijdens het jaarlijkse winterball van 's werelds meest stijlvolle clubmerk: Hed Kandi.

Bekijk hier de trailer:


Hed Kandi staat garant voor de allerbeste muziek, prachtige decoratie, live artiesten, uniek entertainment en een saamhorige, uitgelaten Ibiza-achtige sfeer. Niet voor niets vinden de events van het vrolijke en stijlvolle Hed Kandi al 10 jaar plaats in hippe clubs in onder andere Londen, Shanghai, Barcelona, Melbourne, Parijs en in de zomer wekelijks op partyeiland Ibiza.

Tijdens het Hed Kandi Winter Ball zal op 28 februari de main room van Hotel Arena worden omgetoverd tot de funky Disco Kandi room. Hier verwelkomen we twee Hed Kandi coryfeeën die speciaal worden overgevlogen uit het kloppend hart van Hed Kandi: Londen. Jamie Richards is een echte Hed Kandi veteraan die al meer dan 12 jaar de sterren van de hemel draait. Hij maakt niet alleen deel uit van het internationale Hed Kandi DJ team maar produceert ook tracks onder de naam studio 76 die terug te vinden zijn op de Hed Kandi Stereo Sushi albums.

Op het party-eiland bij uitstek; Ibiza wordt hij met alle egards ontvangen met zijn residenties in onder meer clubs als Pacha, Amnesia Café Mambo en Space. Tel daarbij samenwerkingen met House Godfathers Erick Morillo, Roger Sanchez en Carl Cox en zijn show op het prestigieuze Ministry of Sound Radio en je begrijpt dat Andy Warburton een heus DJ zwaargewicht is.

Om er zeker van te zijn dat de vlammen daadwerkelijk de pan uit schieten draagt een dame met de nickname ‘Shirley Bassey on acid’ haar muzikale nootje bij. Miss Bunty bracht op het Hed Kandi label de floorfiller ‘show me’ uit in samenwerking met de Sunloverz, dat op dit moment in alle uithoeken van de wereld de hitlijsten bestormd. Daarbij brengt Spargo’s (Ja Spargo!) Larry Jackson op percussie brengt het feest-gevoel van Carnaval in Rio. In de tweede Twisted Disco room kun je terecht voor de donkere electro kant van Hed Kandi, dat in schril contrast staat met de soulful vocale vibes.

Hed Kandi verwelkomt hier een Househeld die met zijn residentie in Bloomingdale en de door hem gecompileerde Sundale CD’s gegarandeerd zonnestralen meeneemt in zijn platenkoffer. Ricky Rivaro ,die pioneer is in het brengen van zomerse klanken, behoort met zijn optredens op Sensation, Mysteryland en Dancevalley inmiddels tot de absolute DJ top van ons land. Als er een House Music Hall of Fame zou bestaan zou onze enige echte officiële Nederlandse Hed Kandi resident Steven Quarré hier al ruimschoots een plaatsje in hebben verdiend. Deze draaivirtuoos doet de meest glamorous nightspots over de hele wereld aan; Dubai, Toronto en Ibiza zijn slechts enkele bruisende plaatsen die zijn drukbezette agenda sierden.

Tijdens de 6 YRS in Holland editie in Hotel Arena was het een drukte van jewelste op de gang. Daar moest toch wel iets heel bijzonders gaande zijn wil je de echte doorgewinterde Hed Kandi fans van de dansvloer zien te krijgen. En dat was het zeker: het funky horlogemerk ODM gaf maar liefst 100 exemplaren weg van haar frisse design horloges. Ook deze editie pakt ODM weer groots uit, maar blijf jij liever stevig op de dansvloer staan, dan kun je ook nog kans maken op een van de 5 te winnen exemplaren via ww.hedkandi.nl.

Het jaarlijkse legendarische Hed Kandi Winter Ball zal zelfs de zwaarste winterdepressies doen laten verdwijnen. Kaarten zijn exclusief te koop via www.hedkandi.nl en primera winkels.

1 opmerking