Partyflock
 

Konnekt

gepubliceerd door , op
Konnekt
19 februari 2009
Na de zeer geslaagde kick-off in januari is het tijd voor de tweede editie van Konnekt! Het feest waarin publiek, decoratie, artiesten en muziek samensmelten in één grote beleving. Muzikaal gezien zit het deze vrijdag de 13e helemaal goed… als headliner hebben wij namelijk onze Berlijnse housevriend Red Robin uitgenodigd voor een set van maar liefst drie uur!

Robin is niet meer weg te denken uit de Berlijnse scene. Met genoeg dikke releases op labels als ‘Trapez’ en ‘Platzhirsch’, een eigen avond in ‘Arena Club’, residenties in de ‘Watergate’ en de beruchte afterclub ‘Bar25' is hij een welgeziene gast in het Berlijnse uitgaansleven en ver daarbuiten. Red Robin is niet vies van lange mixen en deinst er zeker niet voor terug om flinke marathonsets te draaien. Afgelopen maand nog heeft hij in de Watergate vriend en vijand verrast met een tien uur durende set op het verjaardagspartijtje van Oliver Koletzki. Daar was hij zo lekker bezig dat Oliver Koletzki zelf geen plaatje meer wilde draaien en enkel met open mond heeft staan kijken naar wat er op die bewuste ochtend in hemelsnaam allemaal plaatsvond. Helaas hebben wij geen tien uur de tijd dus zal hij het op Konnekt moeten doen met drie uur. Red Robin zal in Zaal 1 worden bijgestaan door zijn kameraden Olivier Weiter en Ricketic, de twee welbekende ‘enfants terribles’. Wees in ieder geval voorbereid op meer dan genoeg vermaak!

In Zaal 2 staat Roman Azzaro. Hij is dé man in Parijs met zijn underground organisatie Art’Fact die dikwijls leegstaande panden kraakt, ze bezet met bevriende DJ’s en automatisch omdoopt tot brute feestlocaties. Drie keer raden wat er de Flexbar staat te wachten… niets anders dan onheil op deze vrijdag de 13e! Robert Powlson is al lang bevriend met de Fransman met ‘rock ’n roll roots’ en tipte hem als iemand om in de gaten te houden. Ook hij zal ons verblijden met dansbare techno die je fantasie zeer zeker op hol zal laten slaan! Tom Ruijg, Lucatone en Eke Evi vullen deze zaal aan met hun verrukkelijke mix van diepe, groovy en funky house tunes. Geluk bij een ongeluk…

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Oe oe!
 
Werkzaam bij Bar27
yeah baby, berlin is back in town!