Partyflock
 
­ Nederland

Lipstick
2 Years anniversary

gepubliceerd door , op
Lipstick
18 februari 2009
FeestLipstick · 2 Years anniversary
Datumzaterdag 21 maart 2009
LocatieZalinaz
Een verjaardag om het tweede levensjaar te vieren associëren veel mensen al snel met krijsende kinderen, trotse grootouders, een milf en een vrije dag voor papa. Erg gezellig, maar weinig spectaculair.
De trotse ouders EYE4Dance en Eclipze beloven echter het tweejarige bestaan van Lipstick op zaterdag 21 maart in discotheek Zalinaz wél op spectaculaire wijze te zullen vieren!

Residents Hardwell, R3HAB en BIGGI hebben gezamenlijk de opvoeding van Lipstick op zich genomen. Vanaf het eerste uur stonden zij aan de wieg, en met succes! Lipstick was het eerste evenement in discotheek Zalinaz dat vooraf uitverkocht raakte, het éénjarige bestaan dat maar liefst zes dagen vooraf uitverkocht raakte en ook het debuut in Limburg was met een bomvolle Palladio meteen een succes te noemen.

Suikerooms Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano hebben beloofd om niet met lege handen langs te komen en om de trouwe Lipstick bezoeker te verrassen zijn o.a. Andy & Dorothy Sherman, Bingo Players, Franky Rizardo, Oliver Twizt aan de line-up toegevoegd.

Winactie
Vertel de organisatie via win@eye4dance.com wat voor jou de belangrijkste gebeurtenis was in de afgelopen twee jaar en wie weet win jij één van de 5 x 2 vrijkaarten voor Lipstick 2 years.

Voor de complete line-up en andere belangrijke informatie surf je snel naar www.eye4dance.com en Lipstick.

Lipstick is an EYE4Dance and Eclipze event

6 opmerkingen

Werkzaam bij OPP
Artiest Djordies
_o_ wat een persbericht weer (zeer creatief) goed bezig mannen :)
Nice Nice :D
wederom een geweldig persbericht! _o_