Partyflock
 
­ Nederland

Derde editie Welcome to the Future festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 1 augustus keert Welcome to the Future terug op het mooiste festivalterrein van ons land - natuurgebied het Het Twiske bij Amsterdam - voor de derde editie van het Welcome to the Future festival. Ook dit jaar presenteert WTTF een internationaal programma op vijf podia met de hotste nieuwe namen uit minimal-, house- en technoland. Dus zet die datum vast in je agenda en plan je vakantie zo, dat je het bijzonderste en meest sfeervolle evenement van de festivalzomer niet gaat missen!

In de aanloop naar die grote dag in het eerste weekend van augustus organiseert Welcome to the Future nog een hele reeks feesten in het Amsterdamse Studio 80. Om te beginnen aanstaande zaterdag, 14 februari, met een programma bestaande uit louter persoonlijke favorieten van de organisatie. Headliners zijn twee Zwitserse dj-producers, die al eerder schitterden in Studio 80: Agnes en Rozzo.

Andre Rozzo (aka Peter Dildo) is de drijvende kracht achter de Mountain People, die in 2008 indruk maakten op de main van het WTTF-festival. Met zijn subtiele, percussiegedreven minimale house-sound wist Rozzo Mountain People in de afgelopen jaren tot grote hoogte te brengen, maar ook als solo-artiest is hij een topper van de eerste categorie. Dat bewees deze Duitstalige Zwitser in 2008 al twee keer in Studio 80, onder andere op de WTTF-festival-after, waar hij het podium deelde met Luciano. Rozzo was zelf ook zo te spreken over een eerdere set in Studio 80 tijdens Blabla, dat hij die in het daaropvolgende jaar gebruikte als persoonlijke live-promo.

Precies datzelfde deed ook Agnes, aka Ray Valioso, wiens live-set op de juni-editie van Welcome to the Future inmiddels over de hele wereld te beluisteren is geweest. En terecht, want deze Franse Zwitser gaf een weergaloos optreden met louter hoogtepunten uit zijn omvangrijke oeuvre van diepe, groovy housetracks. Sindsdien produceert Agnes de ene na de andere vette 12-inch, die ieder ook steeds eindigen in de platenkoffers van elke gevestigde underground house-dj. En Agnes heeft er zin in: op zijn Myspace-agenda kondigt hij deze gig aan als Live@The Incredible Studio 80.

De eerste WTTF van 2009 wordt geopend door resident Dorine Dorado, die recent bij Minimaal Feestmaal het dak er af draaide. Ook ditmaal belooft la Dorado er een speciale nacht van te maken, al was het maar omdat ze in haar drie uurs set wordt bijgestaan door een andere dj uit de linkervleugel van de Amsterdamse underground: David Reinhart.

De tweede zaal van Studio 80, inmiddels minstens net zo populair als de main, is het domein van het Amsterdamse dj-duo Naald & Draad, dat het afgelopen weekend nog rockte op de Stubnitz. Verder Welcome to the Future-resident Jobez, niet alleen een beach boy en surfdude van formaat, maar ook een van de allerbeste deep house-dj’s van ons land. En tenslotte de onvermoeibare Florian R en Matthijs Groos, groot geworden bij Minimaal Feestmaal, maar inmiddels ook een graag gezien dj-team op Welcome to the Future.

Welcome to the future opent om 2300 en gaat door tot 05.45. Kom, om teleurstelling te voorkomen, vooral vroeg. Alle voorverkooptickets zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn alleen nog 250 kaartjes aan de deur verkrijgbaar.

Welcome to the future
Zaterdag 14 februari
Studio 80, Rembrandtplein 17, Amsterdam
Tickets: 14 euro.

Rozzo aka Peter Dildo(CH), Agnes, Dorine Dorado, David Reinhart, Naald & Draad, Jobez, Florian R & Matthijs G.

17 opmerkingen

 
:cheer:
yeah! :-D
Was echt heerlijk vorig jaar :D Housen in de regen (l) De namen zeggen me tot zover net als vorig jaar echt geen ene reet :D maar dat boeide me niet zoveel moet ik zeggen. Qua sfeer was dit gewoon onevenaarbaar hier in Nederland. Lief lief lief! Dus heb 'm gelijk toegevoegd. (l)
Was echt heerlijk de afgelopen twee jaren!
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Zeker weer aanwezig!
 
Werkzaam bij Vier
agnes:lief:
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Dik!
Werkzaam bij Dastego
Artiest Dastego
Beste festival van 2008! Nu alweer zin!!
Artiest {SHOWLIST artist 58819, 23746}
Zeker :jaja:

stiekem hoop ik op koning speedy j, beyer, mull, advent, liebing :lief: dat zou echt ganz toll zijn :D
 
Zelfde datum als E-troit festival :(
 
Natuurlijk aanwezig!!!!!
zeker aanwezig :)
laatste aanpassing
word weer lekker!