Partyflock
 
­ Nederland

Meer of minder
Weekender

gepubliceerd door , op
Meer of minder
11 februari 2009
Mproductionz is begonnen in de muziek stad Eindhoven waar ze een oude kroeg helemaal omtoverde tot de nummer 1 ondergrondse tent; Café Fifties. Afgelopen zomer bleek dan ook dat Mproductionz hun slagveld moest verbreden en verhuisde het team naar Rotterdam. Met een stevig groeiende fan basis en evenementen heeft Mproductionz besloten dat de tijd is aangebroken om ook de “line up” aantrekkelijker te maken. Het boeken van Internationale artiesten is dan het volgende agenda punt, en Mproductionz pakt dit dan meteen groot aan met een Weekender Meer of minder!

27 februari zal in Club Catwalk Rotterdam de eerste stop van de Meer of minder plaats vinden en deze belooft een spectaculaire te worden. Met het Argentijns wonder kind Seph die op dit moment op wereld tournee is en enkele wel bekende Mproductionz residents. Tijdens Meer of minder is er ook een plek voor nieuw talent. Hendrick Woods die al enige tijd hard aan het groeien is tot meer dan een volwaardig DJ, zal net als de vorige editie weer een veelbelovende set neerzetten. Mproductionz nieuwste lid heeft zeker geen gebrek aan skills. Met stevige groves en goed uitgezochte platen is Hendrick Woods een toevoeging op elke avond. Jaillen & DiMarco die al een aantal jaren meedraaien in de house en techno wereld zullen dit keer voor de eerste keer als duo de faders en knoppen bedienen. Op het productie front zijn Jaillen en DiMarco ook goed op gang. Verwacht tijdens hun set dan ook verschillende originele tracks die jou zeker doen dansen. Het jong Amsterdams talent Chris Stamper zal dan hier ook zijn grote debut maken in de Rotterdamse scene.

Naarmate de uurtjes zijn verstreken komt ook deze avond zoals gewend van Mproductionz tot haar ultieme climax, als alle lampen flitsen en de pot meters dik in het rood staan word de avond overhandigd aan niemand minder dan Seph die dan rechtstreeks vanaf Madrid zijn unieke live set zal doen horen. Seph die bekend is van zijn releases op Dumb Unit, Phonocult, Stock 5 en nog veel meer gerespecteerde labels komt vol trots in het Rotterdamse nachtleven mee feesten. Deze meester draait al jaren mee in de techno wereld van Zuid-Amerika en zijn live-set zal je ook deze keer verbijsterd doen staan.

Nog niet tevreden?

Geen getreur! 28 februari reist Mprodctionz naar het Oosten van het land, voor het tweede deel van het Meer of party=143773] spektakel. Club Purple is dan ook de gekozen locatie om Meer of minders knusse sfeer te delen. Mprodctionz is een groot team dit geeft dan ook de mogelijkheid om haar residents neer te zetten, maar toch een complete vernieuwde feest ervaring te kunnen vast leggen voor jullie de fans. En om deze Weekender compleet te maken staat hier dan ook de Poolse held SLG Live als Internationale act. Met zijn pas uitgekomen release op het Duitse Fassade Records zal resident Mesquitas de avond flink op gang helpen met zijn vette collectie platen. Zijn expertise en ambitie blijkt ook al uit verschillende boekingen die hij het afgelopen jaar heeft gehad. Grove, funk en swing zijn woorden die je tijdens Mesquitas 2 uur warm up set kunt verwachten. Hear Kitty Kitty zal met hun live set een ongekende indruk bij je achterlaten. Gewapend met gruwelijke hardware en een flinke dosis ervaring en en sterke eigen sound, is ook resident Hear Kitty Kitty hard bezig met hun eigen producties waarbij ze bij iedereen, die van hun geproefd heeft, sporen achterlaten met hun eigen unieke sound.

Monotron, met een toekomstige release op het New Yorkse Thema Recordings, zal hier laten zien dat hij de muziek laat klinken zoals jij het wilt. Hij sleept je mee de nacht in en zo zal het allemaal wat intensiever gaan worden. Al eerder benoemd als meest funky DJ van Rotterdams nieuwe lading talent zal Monotron op deze avond ook zijn stevige kant laten zien. Als de stijgende lijn van de avond laat merken dat het lang gewachtte punt nabij is komt dan ook de main act achter de knoppen te staan. SLG de Pool die zeker geen nieuwkomer is in de dans wereld komt dan ook een handje helpen om deze Weekender op het hoogte punt af te sluiten. Met releases op labels als: Trapez, Trenton en Channel Recordings laat SLG zien dat hij meer dan zomaar een producer is. Verwacht swing met een tintje funk met de juiste drijf kracht om jou te doen dansen alsof er niemand kijkt!

Voor een unieke variatie tussen Techno, House en Minimal ben je bij de Meer of minder Weekender op het juiste adres. De vraag is dan: “Can you dance like nobody is watching?”

3 opmerkingen

 
Artiest Monotron
heel vet, even een weekend doortrekken!
Dance like nobody's watching!