Partyflock
 

Loco Dice Under 300 tour

gepubliceerd door , op
Loco Dice is een van de sleutelfiguren in de hedendaagse techno en minimalscene. Na zijn succesvolle '7 dunham place world tour', met meer dan 200 optredens wereldwijd in topclubs en op festivals was hij toe aan iets nieuws, of beter gezegd iets vertrouwds. Na uitvoerig bezig te zijn geweest met zijn nieuwe dubbelmix cd op NRK, kwam hij met het idee om een tour langs 14 steden te maken. Geen grote festivals en locaties, maar kleine feestjes met een klein publiek! Niet vreemd dus dat hij deze tour heeft omgedoopt tot de "Under300" tour. Under 300 gaat terug naar de basis, een intieme setting met een klein clubje mensen.

Loco Dice zal in het kader van zijn nieuwe tour 13 steden aandoen. Een van de gelukkigen is het spetterende Alblasserdam, nee hoor grapje, Amsterdam natuurlijk. De avond zal verzorgd worden door de crew van Bleifrei o.a. bekend van de onvergelijke kerstavond met Steve Bug in de Flexbar. De Flexbar is wederom het podium voor een memorabele avond, mede omdat dit de lievelingsclub van Loco Dice in Amsterdam blijkt te zijn. Over lievelings gesproken.. Loco Dice heeft ook een favoriete dag, namelijk de zondag. 1 Maart zal dus naast de dag des Heeres ook even die van Loco Dice zijn. Het feest zal losbarsten om zeven uur, genoeg tijd om op te warmen voor de extra lange set van de man met de 21 ogen....begrijp je hem...haha!

De sympathieke Duitse DJ is natuurlijk niet de enige artiest die voor muziek zal zorgen. De twee vaste waarden van Bleifrei zullen ook van de partij zijn. unders, die op dit moment furore maakt met Ille Bitch en Drrie, de graag geziene gasten van welk feest dan ook :)! Daarnaast zullen Johanna Mercker en Mirella Kroes acte de presence geven.

Loco Dice zal een gelimiteerd aantal fans trakteren op een avond om nooit te vergeten. Hij is er heilig van overtuigd dat het optreden een absolute sensatie zal worden dus koop je ticket snel voordat je te laat bent. Er zullen 250 kaarten in de voorverkoop zijn en 50 kaarten aan de deur verkocht worden.

5 opmerkingen

Loco Dice: :respect: :banana: :bounce:
Het feest zal losbarsten om zeven uur, genoeg tijd om op te warmen voor de extra lange set van de man met de 21 ogen....begrijp je hem...haha!


:lol:
Artiest {SHOWLIST artist 38760, 42863}
Ziet er vett uit (Y)
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
PFOEEEE, wat een weekend.....

Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Amsterdam.