Partyflock
 

Snotapen on tour invites manual music label

gepubliceerd door , op
Snotapen on tour invites manual music label
4 februari 2009
FeestSnotapen on Tour · Manual Music Label Night
Datumvrijdag 6 februari 2009
LocatieTWSTd Site
Hatsee! Daar zijn ze weerrr. De eerste vrijdag van de maand nadert weer met rasse schreden, en dan weten jullie wel hoe laat het is; tijd voor een nieuwe editie van Snotapen on Tour in TWSTd. Het is alweer de derde editie op rij en de Snotapen beginnen zo langzamerhand een vastigheidje te worden. Routine. Aan de andere kant, aan de line-up is dan weer hÈlemaal niets routineus. Integendeel zelfs!

De avond staat bijna geheel in het teken van het Rotterdamse Zodiak Commune Label. Deze kanjers "don't believe in genres and borders created by the masses, but in plain old good quality music!", en dat gaan we met z'n allen in TWSTd van dichtbij meemaken. Aan resident en oppersnotaap Jesse Ten de schone taak de TWSTd lekker op te warmen. Vaste Snotapen-gangers weten dat Jesse garant staat voor kwaliteit en funky beats. Jesse Ten heeft een rustig maandje achter de rug gehad, dus des te meer reden voor hem om eens lekker uit te pakken deze avond. En mocht je maar niet genoeg van hem kunnen krijgen, kom dan gerust een kijkje nemen in de De 7e Hemel in Canvas een weekje later waar hij opnieuw achter de draaitafels staat. Na Jesse Ten zijn de decks geheel aan Manual Music. Allereerst zal Joe Manish laten zien waar hij allemaal toe in staat is. Deze geboren Rotterdammer had vorig jaar een aantal fijne boekingen naast welbekende DJ's als Loco Dice, Karotte en Chris Liebing en gaat de apekooi op de vrijdagavond laten zien dat dit natuurlijk allemaal niet zomaar is geweest.

Het stokje zal na Joe Manish worden overgenomen door Tundra. Vaak knutselt deze jonge, talentvolle producer op feestjes een liveset in elkaar, maar voor de verandering laat hij vanavond zijn laptop thuis en zal hij die avond met behulp van de draaitafels met warme plaatjes en fijne tracks. Als Tundra zijn laatste plaatje heeft gelegd is het de beurt aan Paul Hazendonk. Paul timmert al zo'n acht jaar aan de weg die techno heet. Hij heeft talloze releases en remixes uitgebracht, heeft al staan spinnen in alle grote clubs (Paradiso, Maassilo, Patronaat, Doornroosje) en feesten (Awakenings, Electronation) van Nederland en prijken er inmiddels ook een aardig aantal buitenlandse gigs op zijn CV. En op deze CV mag een optreden bij de Snotapen vanzelfsprekend niet ontbreken. De avond zal passend worden afgesloten door Thomas Laurén. Deze 25-jarige DJ/producer begon in 2004 met plaatjes draaien, om zich niet veel later al aan het produceren te wagen. Dat heeft reeds geresulteerd in een aantal bijzonder aangename deephouse tracks en inmiddels draait Thomas ook met grote regelmaat live. Vanavond zal hij ons echter trakteren op een DJ-set. Verder maakt Thomas samen met Paul Hazendonk en Tundra deel uit van de zevenkoppige laptopband Manual Orchestra, zeg maar het Rotterdamse equivalent van Amsterdam 661.

Deze line-up laat wat de Snotapen betreft niets aan de verbeelding over. Lekker komen weer dus! Snotapen on Tour en Zodiak Commune Label vrijdag 6 februari te zien in TWSTd. Aftrap 20:00u. Tot dan!

1 opmerking