Partyflock
 
­

Secret Cinema Invites viert langer verblijf van de M.S. Stubnitz

gepubliceerd door , op
Al sinds het einde van 2008 was het bekend dat de alom beruchte oud-marineboot M.S. Stubnitz de haven van Amsterdam Noord moest verlaten. Er was een uitstel tot het weekend van 6/7 februari. Het vertrek is echter uitgesteld door het gemeentebestuur Amsterdam-Noord. De Stubnitz zal dus nog een aantal weken langer blijven! Om dit te vieren heeft Gem een speciale Secret Cinema Invites Weekender gepland. Het programma van beide nachten is divers met een aantal primeurs en natuurlijk de bekende gezichten van dit concept. Zorg dat je er bij bent, want hoe het er nu naar uit ziet zal de boot niet lang meer blijven!

Voor de vrijdag is één van de primeurs voor Secret Cinema Invites dan eindelijk Isis. Zij sloot onlangs de area van Bar27 in de Stubnitz ook af en zal dit wederom in haar stijl doen. Een ander nieuw gezicht is de Haagse Makam die live zal optreden. Zijn eerste EP is net uitgekomen op het nieuwe ‘Soweso’ label vanKabale und Liebe en Lauhaus. Deze release is knallend ontvangen door artiesten als Ricardo Villalobos en Luciano.Kabale und Liebe zelf zal daarom de perfecte brug vormen tussen Isis en Makam. Dek 3 zal 6 uur lang het domein worden van Reiss; de jongste telg uit de Secret Cinema familie. Om het feest op vrijdag compleet te maken, zal om 12 uur “underground legende” Ille Bitch zijn verjaardag vieren!

Op zaterdag zal Wolfskuil labeleigenaar Darko Esser voor het eerst een DJ-set draaien tijdens Secret Cinema Invites. Wonderkind Olene Kadar sluit met een live-set af na de DJ-set van de Amsterdamse legende Steve Rachmad. Steve heeft net een EP getekend bij ‘Saved Records’ van Nic Fanciulli, daarnaast is er nog een remix op komst voor Marc Romboy en nog een dat op het Duitse ‘Get Physical’ label uitkomt. Dek 3 wordt deze nacht door Jasper Wolff afgesloten, de TWSTD DJ-contest winnaar van 2008. Uiteraard konden Rotterdammers Sandeep voor de zaterdag, Warren Fellow en Benny Rodrigues voor de vrijdag niet onuitgenodigd blijven. Om het geheel af te maken zal de core van de ‘Secret Cinema Sound’ ook vertegenwoordigd zijn door de livesets van Peter Horrevorts en Egbert. Grootmeester en gastheer Secret Cinema zal beide avonden in zijn eigen, genre overschrijdende, stijl het gehele verhaal compleet maken.

1 opmerking

"­underground legende” Ille
laatste aanpassing