Partyflock
 
­ Nederland

Watt Ledje?

anoniem gepubliceerd op
Voor je; oneindige velden vol nieuwe mogelijkheden. Achter je; de zachtjes dovende resten van wat ooit was, en wat nooit meer zal zijn. Een blauwachtig licht schijnt je in de ogen, je keel is droog. Nog een laatste blik en dan vooruit. Bewegende schaduwen wijzen op de aanwezigheid van anderen. Lotgenoten? Specialisten? Het dreunende geluid van weefmachines en het getjilp van verre vogeltjes verstoren je logisch denkvermogen; Waar ben ik? Is dit echt? Waar moet ik in godsnaam heen?

Het gaat allemaal om de volgende stap die je neemt, zorgvuldig geplaatst, meerdere keren overwogen. Een klein foutje en je bent weer terug bij af; terug in de goot, achter je bureautje, thuis bij je moeder, terug in de kast…

Maar je bent niet alleen. Ze zijn bij je en ze zullen je meenemen. De beste stuurlui zijn uitgenodigd om deze stap tot een goed einde te brengen. Stuurboord & Bakkebaard zullen, samen met Sandrien en de specialisten van het onderbewuste, Border Community's Petter en Fairmont, de muzikale grens tussen de slaapkamer en de dansvloer proberen te overbruggen. Laat je meevoeren naar verborgen achterportaaltjes en teken in op je eigen dromen! Misschien zie je ze wel verwezenlijkt worden door de dreamdrawer, of vindt je ze terug in het helder shinende licht van een LED lampje. 13 Februari komt Vol Producties, bekend van de succesvolle Doorgedraaid feesten in het LVC met een geheel nieuw concept. Watt Ledje? In het Scheltema Leiden.

De avond zal ingeleid worden door de %VOL. residents Stuurboord & Bakkebaard, twee snel opkomende namen in de Hollandse Dance scene. Deze twee schuinsmarcheerders hebben het woord chemie zo ongeveer uitgevonden. De perfecte opwarmer. Wat zouden de lage landen nou zijn zonder onze Amsterdamse nachtkoningin Sandrien? Hare Majesteit is niet te stoppen, ze weet de dans vloer standaard op z’n kop te zetten. Sandrien heeft al meerdere malen op de Nederlandse Border Community avonden gestaan en is daar als een vis in het water. Laat je meevoeren op de meest donkere beats uit het universum.

De hoofdact van de avond is de uit Canada afkomstige techno professor Jake Fairley, aka Fairmont Canada. Deze man heeft de laatste jaren al meerdere malen in Nederland gestaan, maar zal zeker niet vervelen. Naast James Holden en Nathan Fake is hij een van de belangrijkste gezichten van het Border Community label. Met hits als 'Gazebo' en 'Flight of the albatros' heeft hij al bij heel wat partygangers tot diep in de ziel weten te raken.

Afsluiter van de avond is Petter, de jonge hond van de Community. De talentvolle Petter heeft in een korte tijd veel erkenning gekregen binnen en buiten de Border Community. Dit heeft hij te danken aan de hit 'These Days', en, niet te vergeten, de totaal tot gruis gedraaide hit 'Some Polyphony'. Petter zal je meenemen en betoveren, tot je niet meer weet waar je nou eigenlijk helemaal ook al weer was.

Ook de visuals liegen er niet om. VJ Slof, vaste VJ van de full spectrum feesten, zal de zaal in de mooiste kleuren en vormen hullen. Daarnaast heeft CJ (cartoon jockey) Bas Köhler nog een heel bijzondere verrassing voor ons in petto. Verdwaal in het donkere bos der hersenspinsels. Gewoon, omdat het lekker is! Durf die ene stap te nemen, ook al is het maar voor een nacht. Een nacht vol live performances, installaties, en het betere V, C en DJ werk, allemaal voor jou.

Voor meer info www.wattledje-magazine.nl
Voor meer info www.myspace.com/vagebondfeesten
Voor meer info www.bordercommunity.com

2 opmerkingen