Er is een probleem opgetreden op de data-servers, onder andere albums, flyers en profielfota's werken momenteel niet.
Er wordt hard aan gewerkt! } else { ?>A problem has occurred on the data servers, albums, flyers and profile photos, among other things, are currently not working.
We are working on it!
Partyflock
 
­ Nederland

U-Niks
Dj Bor’s birthday bash

gepubliceerd door , op
U-Niks
27 december 2008
FeestU-Niks · Bor44
Datumvrijdag 20 februari 2009
LocatieDynamo Site
Haal je feestneus maar alvast uit de la, want het is bijna zover! DJ Bor wordt 44 en dat is reden genoeg voor een extreem chaotisch verjaardagsfeest, zoals het hoort in de underground. Op vrijdag 20 februari 2009 viert bij zijn eigen Birthday Bash met een onvervalste editie van U-Niks, want na 15 maanden relatieve rust in het Eindhovense jongerencentrum Dynamo is het de hoogste tijd voor een avondje zaklopen en spijkerpoepen in U-Niks stijl.

Op nog geen 200 meter afstand van Stratumseind - dat twee dagen later in het hossende hart van Eindhoven verandert - zal het pleisterwerk in Dynamo weer van de muren bladderen. Terwijl de putdeksels in de wijde omgeving omhoog komen en de doorgewinterde Acid freaks en Tekno zombies uit het riool kruipen, braakt het loepzuivere en oorverdovend harde geluidsysteem hier niks dan pure, onversneden Acid en zwaar vervuilde Tekno uit. Tijdens U-Niks is er geen plaats voor polonaises, carnavalsliederen, verkleedpartijtjes en nog meer polonaises, want het feestvarken trakteert alleen op het meest duistere wat de underground te bieden heeft.

Zo is David V (Moustache Records) één van de headliners van de avond. David V is beslist geen onbekende in de Tekno-scene en stond niet alleen op menig illegaal feest in Rotterdam het mengpaneel te verkrachten, maar reisde ook Europa door om daar tijdens verschillende edities van Teknival te speakers op proberen te blazen. Zijn Electro-plaatjes laat hij lekker thuis, want op 20 februari is het knallen geblazen met de dikste Tekno.

Als slagroom op de verjaardagstaart staat Sensory Overload (Mononom) op het programma. Na vijf releases op het oorspronkelijke Mononom Label, veranderde Robbert Latumahina zijn naam van Hybrid System in Sensory Overload. En zoals de echte underground fanatics weten staat hij onder deze naam tot op de dag van vandaag garant voor goddeloos stampende live-optredens, doorspekt met smerige industriële geluiden en freaky Acid.

D=p+cer (Zodiak Commune) bewijst weer eens dat hij naast Acid, Techno, Chemical en Electro ook niet bepaald vies is van een potje ranzige Tekno. Was hij in 1999 nog één van de oprichters van Underground Invasion, sinds 2003 is D=p+cer resident-DJ bij Zodiak Commune en tegenwoordig ook productieleider van hun feesten. Voor U-Niks poetst hij zijn hardste platen weer eens op voor een weerzinwekkende set die nog lang zal nagalmen in je oren.

Ook de jarige job zelf is al weer geruime tijd resident-DJ bij Zodiak Commune en organiseert daarnaast al jaren zijn eigen beruchte, meedogenloze U-Niks feesten. Tijdens zijn Birthday Bash gaat Bor (Zodiak Commune/U-Niks) weer eens ouderwets kort door de bocht met een freaky, maar vooral spijkerharde set die bol staat van de Acid, Tekno en natuurlijk ook de onvermijdelijke oldschool knallers, die zo typerend zijn voor zijn sets.

En ja, ook jij bent uitgenodigd voor deze knallende Birthday Bash, dus zorg dat je erbij bent! En kun je niet genoeg krijgen van het betere beukwerk van Bor en D=p+cer? Dan kun je je uithoudingsvermogen de volgende dag nog eens op de proef stellen tijdens “Dance Harder, Live Longer” in de Effenaar.

9 opmerkingen

4x het gekkengetal.....:honger:
Artiest Vexer
en dat met/rond carnaval!

Nice (Y) :D
 
hmmmm :)
 
Dat wordt weer een avondje ouderwets stuiteren met Bor & co.! :bounce:
laatste aanpassing
Gruwelijk lekkere muziek altijd