Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity Beach Festival 2009 krijgt vorm

gepubliceerd door , op
Luminosity Beach Festival begint vorm te krijgen, de datum is al geprikt: zaterdag 4 en zondag 5 juli. Luminosity Beach Festival heeft binnen een jaar een goede reputatie opgebouwd dat zich laat kenmerken door sterke line-ups van zowel "hot shots" als talenten, veel Nederlandse debutanten, een vaste schare fans, en elke keer weer een geweldige ongedwongen sfeer waarbij genieten op nummer één staat.

Vorig jaar was het al één groot feest, dit jaar gaat Luminosity Beach Festival bigger & better, dat wil zeggen een nog sterkere line-up met namen die de gemiddelde trance liefhebber doet watertanden. Een groter terein welke dit jaar in tropische sferen zal worden omgetoverd en meer ruimte biedt aan de dansers. Denk hierbij aan een zeer relaxte chillout ruimte en daarnaast zullen alle bezoekers bij binnenkomst een bandje krijgen waarmee zij op ieder moment kunnen uitwaaien op het schitterende Zandvoortse strand om vervolgens weer te genieten van de zomerse trance klanten. Relaxen kan ook in de fatboys en strandstoelen overal op het terrein om even weer op adem te komen.

Voor het hongerige gevoel wat na een paar uur dansen geheid gaat komen is er ook dit jaar een heerlijke BBQ geregeld met de beste burgers en sate vergezeld door frisse fruitsalade of een lekker ijsje. Voor de cocktail liefhebbers onder jullie, Ze staan ook dit jaar weer klaar om de meest heerlijke caipirinha's, Mojito's en Piña Colada's te maken voor dat ultieme zomerse gevoel.

Line-up
Op zaterdag zullen er 2 area's gepresenteerd worden met de beste progressive & trance djs uit de hele wereld. Ook voor de zondag wordt er gewerkt aan 2 area's, dit is echter nog onder voorbehoud.

Dresscode
Dresscode is dit jaar: Tropical/Hawaii. hier geldt maar een ding: Doe eens gek en laat je gaan! De organisatie zal alles doen om Riche zo aan te kleden dat iedereen zich in een andere wereld waant. Aan jou als bezoeker het plezier om een spectaculaire outfit uit te zoeken! Uiteraard is helemaal niets verplicht, maar het wordt wel zeer gewaardeerd.

Anthem
Dit jaar zal Pedro del Mar de Luminosity Anthem voor zijn rekening nemen en tevens kan je na het beach event een mix album verwachten met tracks geproduceerd door o.a. de dj's die er dit weekend aanwezig zijn.

Gratis Entree
Speciaal voor de partyflock members is er een gastenlijstactie gestart! Noteer dit feest in je agenda (zaterdag // zondag ) en maak kans op 2 gastenlijstplekken, wat neer komt op gratis entree!

In het kort
Datum: zaterdag 4 en zondag 5 juli 2009
Tijd: 12:00-02:00 (onder voorbehoud)
Locatie: Riche
Plaats: Zandvoort

Meer info over de line-up en ticketvoorverkoop zal over enkele weken bekend worden gemaakt.
http://www.luminosity-events.nl

13 opmerkingen

Zeker weten :D In plassen water springen :cheer:
Uitspraak van *** O:) Miss Guardian Angel O:) *** op dinsdag 27 januari 2009 om 22:54:
Dit jaar maar weer een verjaardagsweekendje van maken

Eg wel.. ennnuh.. Roxxxy, welk hotel nemen we?? :D

Ennuh.. dresscode, zal weer zoiets worden?? :lol:

laatste aanpassing
Uitspraak van HEIKster™ op dinsdag 27 januari 2009 om 19:37:
In plassen water springen :cheer:

*zint nog steeds op wraak....
Uitspraak van =Peter= op woensdag 28 januari 2009 om 10:53:
*zint nog steeds op wraak....

misschien heb je dit jaar een kans :lol:
 
Vorig jaar was een enorm succes imo... Dit jaar zeker te weten opnieuw van de partij!! (alleen zondag niet denk k)