Partyflock
 
­

Hed Kandi tour 2009

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi tour 2009
FeestHed Kandi · On Tour 2009
Datumvrijdag 30 januari 2009
LocatieSkopje
WinactieHed Kandi actie, gesloten
In de wandelgangen gonsde het al geruime tijd van de geruchten, maar het is nu dan eindelijk officieel. In samenwerking met Heineken Refreshing Sounds worden door Hed Kandi dit jaar alle Nederlandse windhoeken aangedaan. De spits van deze feestelijke tour wordt op 30 januari afgebeten door Skopje in Beilen, dat in 2008 werd verkozen tot beste uitgaansgelegenheid van Noord Nederland.

Hed Kandi staat wereldwijd synoniem voor de meest funky club house. De wereldwijd bekroonde feesten staan garant voor de allerbeste muziek, prachtige decoratie, live artiesten, uniek entertainment en een saamhorige, uitgelaten Ibiza-achtige sfeer.

Hed Kandi werd in 1999 opgericht in London als CD compilatiemerk en groeide in 10 jaar uit tot een fenomeen, mede door de beroemde visuals van mode-illustrator Jason Brooks die alle uitingen van Hed Kandi sieren. Naast ruim 85 albums en wereldwijd meer dan 1000 feesten per jaar, vertegenwoordigt Hed Kandi een compleet lifestyle concept inclusief een eigen parfum en een accessoire lijn.

De evenementen van het vrolijke en stijlvolle Hed Kandi vinden plaats in hippe clubs in onder andere Londen, Shanghai, Barcelona, Melbourne, Parijs en in de zomer wekelijks op partyeiland Ibiza. Niet voor niets vliegt er zelfs een Hed Kandi Boeing 747.

Ook in Nederland heeft Hed Kandi inmiddels haar muzikale sporen ruimschoots verdiend en vierde zij afgelopen maand haar 6 YRS Anniversary in onze hoofdstad. Voor beelden van dit funky spektakel:


Op het party-eiland bij uitstek; Ibiza wordt hij met alle egards ontvangen met zijn residenties in onder meer clubs als Pacha, Amnesia Café Mambo en Space. Tel daarbij samenwerkingen met House Godfathers Erick Morillo, Roger Sanchez en Carl Cox en zijn show op het prestigieuze Ministry of Sound Radio en je begrijpt dat Andy Warburton een heus zwaargewicht is. Het is alweer een tijdje geleden dat deze goedlachse Engelsman Amsterdam en Den Haag het ultieme “ Ibiza zomer gevoel” bezorgde en hij heeft ons dus laten weten dat hij al staat te trappelen van ongeduld om deze feestelijke kennismaking met Drenthe onvergetelijk te maken.

Daarnaast staat op het programma Steven Quarré, de officiële Nederlandse Hed Kandi resident die elke editie de meest opzwepende, zwoele, aanstekelijke en sexy house uit zijn platenkoffer tevoorschijn weet te toveren. De ‘funky beats’ van deze house freak zullen zelfs de hunebedden op hun grondvesten doen schudden. Dat de Airmiles verzameling van deze draaivirtuoos indrukwekkend te noemen is, is nog zacht uitgedrukt: alle uithoeken van de wereld weet hij te imponeren met zijn draaitafelmagie, van Dubai, Toronto tot Ibiza.

Ook Peter Kan maakt deel uit van het reizende circus. Deze hoogvlieger met een onuitwisbare passie voor muziek prijkte op menig Hed Kandi affiche en is met zijn maandelijkse avond in de internationaal befaamde Club NL en een optreden op Loveland festival een rising star in clubland.
Hij legt de lat hoog voor het publiek om aan de Hed Kandi dresscode 'deliciously stylish' te voldoen en krijgt gegarandeerd alle handen in de lucht met zijn zwoele noten en groovy solo's. We hebben het natuurlijk over het stijlicoon/wonderkind Saxy Mr S.. Zodra je ‘Show some appreciation for the DJ’ door de boxen hoort schalmen weet je dat MC Haits de club betreden heeft, die met zijn vocale capriolen een van de most-wanted MC’s is in het Amsterdamse club circuit.
Uiteraard moet tijdens deze eerste editie van de spraakmakende Hed Kandi Tour de toon worden gezet en zal het Skopje worden omgetoverd tot het ultieme paradijs met een overdosis aan ‘Eye Kandi’. Niet alleen de Heavenly Hed Kandi Danseressen zijn een lust voor het oog maar ook het decor dat speciaal overgevlogen wordt uit de UK draagt bij aan de betoverende Hed Kandi atmosfeer.

Kaarten voor deze Hed Kandi on Tour zijn onder andere verkrijgbaar via Timoco.