Partyflock
 
­ Nederland

Achttiende verjaardag van discotheek Zak groots gevierd

gepubliceerd door , op
Achttiende verjaardag van discotheek Zak groots gevierd
21 januari 2009
Feest18 Years Zak · Noise Controllers & Brennan Heart
Datumzaterdag 24 januari 2009
LocatieZak Site
Aanstaande zaterdag viert discotheek Zak haar verjaardag. Precies achttien jaar terug opende deze megadiscotheek voor het eerst haar deuren, de reputatie van Zak groeide en groeide, zaterdag na zaterdag trok Zak volle zalen, een topdiscotheek was "geboren"!

Aanstaande zaterdag precies 18 jaar na dato staat discotheek zak nog steeds aan de top. De favoriete discotheek voor menig trouwe bezoeker en voor menig topartiest. Door sommige geprezen om de gezelligheid en veelzijdigheid qua muziek en het aanbod qua zalen. Door sommigen geprezen door zijn geluidsinstallatie. Anderen weer door de indrukwekkende licht- en lasershows. Maar iedereen is het er over eens dat Zak ieder weekend een plek is om lekker uit je dak te gaan en te ontsnappen uit de sleur die werkweek heet.

Dat ze deze verjaardag dan ook groots gaan vieren mogelijk duidelijk zijn. Voor deze avond hebben ze dan ook drie gevestigde topnamen en een dikke primeur op het programma staan. In de main area zullen natuurlijk residents Rico, Freddy F en MC Da Syndrome hun kunsten ten gehore brengen, daarnaast hebben ze zoals gezegd een primeur. Dj T-junction zal voor het eerst een hardstyleset ten gehore brengen onder zijn nieuwe alter ego Liber-T. De producties en ook zijn optredens onder T-junction zijn landelijk en zelfs wereldwijd bekend, en dit beloofd zaterdag dan ook een grandioze primeur te gaan worden!
Na al dit geweld zullen niemand minder dan de Noisecontrollers hun opwachting maken. De muziekcarrière van deze heren raakte de afgelopen twee jaar in een stroomversnelling door hun sublieme producties en hun weergaloze optredens, de perfecte gast dj's voor Zak's achttiende verjaardag! Alsof dit nog niet genoeg is maakt daarna een andere superheld zijn opwachting: Brennan Heart, een artiest uit de Q-dance-stal staat eigenlijk synoniem voor kwaliteit.... een verdere introductie is dus ook eigenlijk overbodig.

Daarnaast, in de Clubhouse, zullen residents Stef Takkenberg, Dilago, en Krokski jullie elke week op de dikste club, house en electro trakteren en is ook hier een gast van formaat! Niemand minder dan Vato Gonzalez zal met zijn dirty house de tent rocken en een feestje bouwen zoals alleen hij dat met zijn vaste mc, mc Tjen kan! De rest van de avond zal mc Sherlock zijn lyrics ten gehore brengen en jullie en extase brengen zoals alleen hij dat kan.

Verder staan er voor de achttiende verjaardag natuurlijk een aantal spectaculaire shows en acts op het programma en zal Zak feestelijk gedecoreerd zijn, zoals het een dikke b-day betaamd!
Bij deze zijn jullie allen officieel uitgenodigd voor een verjaardag die jullie niet mogen missen, mensen die met een vervoersprobleem zitten kunnen weer goedkope combitickets reserveren via www.nightrider.nl!

Spread the word, en prepare yourself for one hell of a Birtday Party

12 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Uitspraak van Mr.-T op woensdag 21 januari 2009 om 18:02:
K'heb er zin in

Daar ben ik inderdaad wel benieuwd naar ;)
 
Jammer dat ik hier niet bij kan zijn
 
Ich bin dabei!!
Word een heel zwaar vet feestje.. weet ik nu al!!
ZAK here i come!!!
Uitspraak van Mc Da Syndrome op woensdag 21 januari 2009 om 18:07:
Daar ben ik inderdaad wel benieuwd naar

Met een beetje vocale ondersteuning komt dat helemaal goed !!!

Uitspraak van DJ ArmenianBoy op woensdag 21 januari 2009 om 18:27:
Ook zeker benieuwd naar mr. Liber-T

;):bier: we gaan ons best doen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Mr.-T op woensdag 21 januari 2009 om 20:03:
we gaan ons best doen.

iig de grootste vertrouwen in ;):bier:
Helaas kan ik er niet bij zijn sniksniksnik...
Tegelijk met X-Qlusive..
Ik denk dat ik daar maar heen ga :)
Wordt hem niey ;)
Toch maar Partyraiser vs. Noisekick (H)