Partyflock
 
­ Nederland

Wrauw loves you
Valentine Special

anoniem gepubliceerd op
Wrauw loves you
19 januari 2009
FeestWrauw! · Valentine Special
Datumzaterdag 14 februari 2009
WinactieWrauw! actiegesloten
LocatieWaerdse Tempel
De tweede editie van Wrauw! staat volledig in het teken van de liefde! Zaterdag 14 februari wordt de Waerdse Tempel in Heerhugowaard omgetoverd tot de tempel van de liefde. Grijp nu je kans om eindelijk die date mee uit te vragen of om op de dansvloer je slag te slaan. Het is de ideale avond om te scoren in de liefde. Daarbij staan er een aantal dj’s achter de decks die jullie zeker tot een hoogtepunt gaan brengen. En maak je geen zorgen, die rode rozen zijn al geregeld voor je!

Area 1 – Chamber of L-O-V-E
Beneden in de “Chamber of L-O-V-E” staat de heerlijkste sexy house geprogrammeerd, zodat er de perfecte vibe hangt om je doelwit te verleiden. Met Vato Gonzalez aan de knoppen is de toon gelijk gezet. Hij is “man of the moment” en oogst groot succes met zijn eigen “Dirty House” label. Samen met MC Tjen rockt hij elke zaal tot het gaatje! Iemand die al jaren aan de top van latin house staat, is natuurlijk D-Rashid. Met veel eigen producties, mix-compilaties voor Salsa Lounge, Nope is Dope en Latin Village en tevens programmeur van laatstgenoemde feest, kan niemand meer om hem heen. Hij brengt een set vol opzwepende, energieke house, waarop het vrouwelijk schoon direct de billen laat schudden. Verder staan “rising stars” Groovenatics op het plateau. Deze heren hadden in 2008 de eer om het vijfde album van de populaire Sneakerz reeks te mixen en zijn ook regelmatig op de gelijknamige feesten te bewonderen. Marc Benjamin is nog maar een aantal jaren bezig, maar kan zich nu al met de groten meten. Zijn sound varieert van groove tot minimal en van house tot techno en zorgt hiermee voor een frisse wind door clubland. Tot slot steelt ook Prunk Le Funk de harten in de “Chamber of L-O-V-E”.

Area 2 – Love from above
Houd je meer van de eclectic sounds, dan ben je in de bovenzaal op het juiste adres. Tijdens de eerste editie rockte Bobby Shampoo de boel beneden, dit keer zet hij de “Love from above” room in vuur en vlam. Talent genoeg deze avond, want ook Royal Stush is van de partij. Eerder zorgde hij al voor crowdsurf gevaar op feesten als Frizz & Fruitig en Park Avenue. Overal waar hij draait sleept hij een horde met fans achter zich aan, dus maak je borst maar nat! Last but not least verzorgt ook dj Re-Mark-Able een dikke set vol electric, latin, house en jackin’ sounds.

Get those tickets!
Haal ze voor jezelf, geef ze cadeau of verras er iemand mee, maar zorg dat je dat kaartje op tijd in huis hebt. Je Valentijnsdag is gegarandeerd geslaagd en dat voor slechts € 12,50! Tickets koop je bij één van de Free Record Shops, de Waerdse Tempel of online op www.wrauw.nl Als je voor 01:00 uur binnen bent, dan krijg je van ons een mooie roos om aan je potentiële lover te geven. Heb je gelijk een goede binnenkomer!

2 opmerkingen

me too!!