Partyflock
 

Club Krang & Pitchclub

gepubliceerd door , op
Club Krang & Pitchclub
14 januari 2009
CLUB KRANG presenteert Junction SM en zamelt oude mobieltjes en lege inktcartridges in voor Zuid Afrikaanse oneMen pionier Thami.
Aanstaande vrijdag is het weer KRANG-tijd in de Flexbar. Tijdens deze eerste editie van het jaar viert de organisatie de verjaardag van Flow en daarom is er net als vorig jaar weer een actie voor het goede doel oneMen. Ook zal deze KRANG begonnen worden met het inzamelen van oude mobieltjes en inktcartridges. Deze zijn bestemd voor het project van Thami in Zuid-Afrika.

THAMI
Thami Khuzwayo is een van de pioniers van oneMen. Met zijn organisatie Freedom Extravaganza Group reist hij heel Zuid-Afrika door om jongeren voorlichting te geven. Het is voor Thami zeer moeilijk om van het ene township naar het andere te reizen: de wegen zijn slecht en fatsoenlijk openbaar vervoer bestaat bijna niet. Met een bus van €30.000,- kunnen Thami en zijn collega’s meer jongeren bereiken en hen voorlichten over belangrijke maatschappelijke kwesties, om ze zo een kans te geven hun eigen pad te kiezen. Thami: “Ik geef, samen met anderen, theatervoorstellingen voor jongeren in de townships van Zuid-Afrika. Veel jongeren uit de townships hebben weinig kans op een goed leven en belanden in de criminaliteit. De voorstellingen behandelen belangrijke en vaak onbespreekbare kwesties als HIV/AIDS, misdaad, drugs, armoede en werkeloosheid. Het is schrikwekkend om te zien hoe weinig de jongeren van bijvoorbeeld HIV/AIDS af weten en hierdoor in de problemen kunnen raken.”

De organisatie van KRANG vindt dat er best vaker stil gestaan mag worden bij jongeren die leven in landen waar het niet zo voor de hand ligt om ieder weekend lekker te gaan feesten. Ze hoopt dan ook veel te kunnen inzamelen tijdens de aankomende KRANG feesten. Met 10.000 ingezamelde mobieltjes/cartridges kan een nieuwe bus gekocht worden. Op de website van oneMen is via een teller te zien dat er inmiddels zo'n 1000 mobieltjes en cartridges zijn opgehaald. “Nog 9000 te gaan!” aldus KRANG! Zie voor meer info www.onemen.org

KRANG
Omdat bij een verjaardagsfeestje de boel best een beetje versierd mag worden, zal de Flexbar aangekleed worden door niemand minder dan Vasallo Design. Vannessa Vassalo gaat er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de Flexbar een grote, gezellige huiskamer wordt, met natuurlijk nog ruimte zat om lekker te kunnen dansen. Ook muzikaal wordt het een feestelijke bedoeling. Voor het eerst zal Junction SM - de prettig gestoorde Chileen Dandy Jack live in combinatie met zijn vrouw Sonja Moonear - als DJ in Nederland te zien en horen zijn. Verwacht 3 uur durende, opzwepende samenwerking waar de funk vanaf spat! Uiteraard is KRANG resident DJ Platten Peter ook weer van de partij. Sterker nog, ook hij is dit weekend jarig! Daarom zal hij dit keer samen met Flowing 3,5 uur back2back draaien.

De tweede zaal zal DJ Sun-E met zijn Pitchclub onder handen nemen. Verwacht onder andere DJ Ephrem van Loveland, Witlove, Jordy Smeekens, live muzikanten, acts, en nog veel meer. Pitchclub: electro for happy people!

3 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Gflctrd!
Werkzaam bij Voidd
Same here:) lang zal ze leven...vette line-up btw
Werkzaam bij Flowing Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46488, 39693}
Fuck de recessie! Koop allemaal een nieuw mobieltje & lever je oude vrijdag bij ons in :)