Partyflock
 
­ Nederland
Element Rotterdam Records is niet algemeen zichtbaar!

Abused by the core
Invasion of the south

gepubliceerd door , op
Abused by the core
8 januari 2009
Na 2 veldslagen te hebben gevoerd op de gronden van het Brabantsche Waalwijk hebben de legers van de organisaties [organization=2176]{Organisatie met ID 2176 bestaat niet!} , UHF Event Productions het front verplaatst naar het zuiden van Nederland. Er word gesproken dat het leger zich zal verzamelen in het Brabantsche Budel om zo zijn tocht voort te zetten in de richting van Belgie en Limburg om zo hun veroverings gebied uit te breiden. Ondertussen hebben zich in Papendrecht ook de elite troepen van UHF Event Productions namelijk de [organization=877]{Organisatie met ID 877 bestaat niet!} brigade zich klaargemaakt voor deze extreme veldslag onder leiding van Generaal Metal D zullen deze troepen zich aan de invasie van het zuiden toevoegen.

Het concept Abused by the core heeft in de afgelopen 2 jaar jaar een goeie naam opgebouwd bij het hardcore publiek in Brabant en omstreken, Met 2 succesvolle uitverkochte edities in 2007. Cafe/dancing De Broertjes in Waalwijk is voor UHF Event Productions & [organization=2176]{Organisatie met ID 2176 bestaat niet!} altijd de thuisbasis geweest voor hun evenementen. Vanaf 2008 ging dit niet meer en zijn de organisaties druk op zoek gegaan naar een grotere en betere locatie. In 2009 zullen UHF Event Productions en [organization=2176]{Organisatie met ID 2176 bestaat niet!} daarom huisvesten in hun nieuwe onderkomen namelijk Discotheek de De Bierketel te Budel ditmaal in samenwerking met [organization=877]{Organisatie met ID 877 bestaat niet!} welke bekend is van het evenement "The true feeling of darkness".

Verwachtigen van 2009
Zoals je merkt gaan UHF Event Productions, [organization=2176]{Organisatie met ID 2176 bestaat niet!} en [organization=877]{Organisatie met ID 877 bestaat niet!} keihard en nog beter van slag in 2009.

Voor 30 januari hebben de organisaties genoeg verassingen in petto, Met artiesten als Amnesys Italië, Prankster (Rotterdam Records), Vahg, Paranoizer , Rob Lavardi , Mercenary ……en zo kunnen we nog wel even doorgaan, zal de avond voor zien worden van de ruwste Hardcore , Frenchcore en Terror. Bovenstaande organisaties maken op 30 januari even kenbaar waar ze voor staan, harde en ruwe beats, welke over een booming sound system de zaal in geknald zullen worden. In totaal zullen er deze avond 14 DJ’s hun skills tonen, , welke gehost zullen worden door 3 MC’s.Daarnaast zal in 2009 ook een een nieuw evenement plaats vinden. Dit Terror evenement het levenslicht krijgen en zal door [organization=877]{Organisatie met ID 877 bestaat niet!} in samenwerking met UHF Event Productions worden georganiseerd. Ook zal UHF Event Productions een 100% Oldschool avond gaan organiseren waarbij het stof van alle oude vloerklappers nogmaals een keer zal worden geblazen.

Extra info: Special lichts extra sound en special decorations:
De De Bierketel zal op deze datum worden omgetoverd tot een ware Hardcore tempel en de grote zaal zal het middelpunt zijn van de beste Hardcore sounds welke met grof geweld door de speakers zullen knallen. Ook zal een gedeelte van de zaal worden ingericht als merchandise met o.a verkoop van verschillende Hardcore brands zoals Cavello ,100% Hardcore , Hooligan , Nike , and more ook zullen er elke editie van Abused by the core by the core sexy dance acts aanwezig zijn welke worden aangeboden door Life is like a dance agency.

Garderobe
Op dit evenement zijn geen kluisjes aanwezig, daarentegen is er wel een garderobe aanwezig waar je jouw jas veilig kan laten ophangen.

Parkeren
In de nabije omgeving van de de De Bierketel zijn er voldoende gratis parkeerplekken aanwezig.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijdsgrens is voor dit evenement 16+

Tickets
De prijs voor een ticket is 7,50 (ex fee) in de voorverkoop en 8,-euro aan de deur.
Online tickets kun je bestellen op www.easyticket.nl

8 opmerkingen

 
Prankster!!!! Goed bezig :)
Rob Lavardi :respect: Mercenary :respect: Vagh :respect:
 
Uitspraak van Lavardi op vrijdag 9 januari 2009 om 20:15:
Woep woep!

ja rob daar sta je dan(6)

Wij zijn er klaar voor hopelijk jij ook ;)


2 all the partyfreaks
Tevens loopt er ook radio reclame Bij oa Fear Fm en Hardcoreradio.nl en we geven in de abused by the core Live show welke te beluisteren is elke zondag van 15:00 tot 18:00 op Hardbass Fm tot 30 januari elke week 2 vrijkaarten weg check www.hardbassfm.net voor meer info.

Zondag 11 Januari live @ Hardbass FM : DJ Thanatos - Dj Regulator - Dj E Tax & Mc Metal D


We zien jullie allemaal de 30ste (6)

Gr de UHF crew
www.uhf-events.net


:respect: 2 tha Fear Fm & the Hardcoreradio.nl Crew
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 januari 2009 om 12:40:
Amnesys!!!! Goed bezig :)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 januari 2009 om 21:22:
ja rob daar sta je dan

Wij zijn er klaar voor hopelijk jij ook

:yes:

ik altijd! :)
 
Uitspraak van Lavardi op maandag 12 januari 2009 om 18:04:
ik altijd! :)

gelukkig maar:lol:
nou kom maar op dan,ben er helemaal klaar voor.