Partyflock
 
­ Nederland

There is a new kid in town
Club Cream elke eerste zondag in Palazz!

gepubliceerd door , op
There is a new kid in town
8 januari 2009
There is a new kid in town: Club Cream elke eerste zondag in Palazz !!

Een nieuw jaar, gevuld met nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Vanaf 1 februari 2009 zul je elke eerste zondag van de maand kunnen genieten van de lekkerste beats en vibes op de nieuwe clubnight Club Cream by Miss Wendy. De creme de la creme van de Nederlandse clubbing scene zal je hier elke keer weer verrassen met een fantastische zondagmiddag en avond. Hiervoor nodigd DJ Miss Wendy elke maand opnieuw bekende dj's en bewezen talenten uit met DJ Jean als vaste regelmatig terugkerende gast en veel extra's. Zondag 1 februari is de Opening Night en vanaf 16 uur is iedereen welkom om het mee te maken!

Voor deze heerlijke afsluiter van het weekend is de Palazz in Woerden the Place to Be. De Opening Night op zondag 1 februari zal een speciaal avondje worden met grote namen die je een indruk zullen geven van wat je het komende jaar allemaal kunt verwachten bij Club Cream. We zullen je meteen maar even lekker maken: op 1 februari ga je genieten van DJ Jean, Jurgen, Miss Wendy, Ko-c en Rico Favella, onder begeleiding van de legendarische Utrechtse Mc Yo Hans. Zonder uitzondering allemaal artiesten die bekend en geliefd zijn van een heel breed scala aan feesten en festivals in de grootste en bekendste clubs van Nederland. Voor elke editie van Club Cream zullen de dj's zorgvuldig worden uitgekozen op hun talent en stijl. Kwaliteit is hier het sleutelwoord.

Maar Club Cream onderscheidt zich door meer dan alleen de dj's en de nieuwste platen. De hele club krijgt een face-lift om te voldoen aan het profiel van Club Cream. Extra ingehuurde geluidssystemen en licht-effecten zorgen ervoor dat de sfeer altijd cutting edge is, en een speciaal ingerichte lounge ruimte met heerlijke sofa's zorgt ervoor dat je in het staartje van het weekend nog even lekker kan chillen en feesten tegelijk. Free fresh fruit & icecreams included. Beleef de Palazz zoals je het nog nooit beleefd hebt en proef de sfeer van Club Cream...

Cutting Edge is alles aan Club Cream. Zo kun je tijdens de avond je email-adres achterlaten om een gratis digi-mix te bemachtigen. Na het feest ontvang je dan een mailtje met een link om een digitaal gemasterde mix van Club Cream te downloaden. Iedereen is toch altijd op zoek naar nieuwe muziek! Op deze manier blijf je elke maand verzekerd van de vetste platen om je collectie uit te breiden.

Ook voegt Club Cream elke maand verrassende extra's toe. Tijdens de opening night kun je jezelf bijvoorbeeld eens verwennen met een echte Thaise massage door de ervaren masseuse Allee. Ultiem genieten en relaxen, laat alle spanningen van je afglijden om de week fris te beginnen! Ook maak je automatisch kans op 1 van de 2 gift-sets, voor de "Best Dressed". En om alles compleet te maken is er ook nog aan een lekkere kleine maaltijd voor tussendoor gedacht, zodat het je aan niets zal ontbreken.

Zondag 1 februari van 16 uur tot middernacht is de Opening Night van Club Cream! Voor de dames geldt dat je gratis naar binnen kunt tot 18 uur, verder is de entreeprijs een schappelijke 12 euro. Wil je er op tijd bij zijn en je kaartjes van tevoren bestellen, dan kan dat natuurlijk ook via http://www.easyticket.nl/?pid=265 Parkeren is geen probleem: er ligt een groot, gratis parkeerterrein direct voor de deur. Stel je tomtom in op Houttuinlaan 1 in Woerden en volg de aanwijzingen. Ook met het openbaar vervoer kun je rechtstreeks naar de Palazz want het station ligt om de hoek, letterlijk 2 minuten lopen. Lekker centraal gelegen in de Randstad is de Palazz in Woerden goed te bereiken vanuit alle grote steden. See you all @ Club Cream, zondag 1 februari van 16 tot 24 uur!

Voor dit event zijn er ook een aantal gastenlijstplekken te winnen via Party Tickets 4 Free.

5 opmerkingen

Kijk dit is nog eens vernieuwend waarbij de partyganger centraal staat.

Top Wendy :yes:

Ben heel benieuwd 1 feb.
geweldig weer een nieuw feest in de palazz:D


Uitspraak van DJ Ed Mission op donderdag 8 januari 2009 om 14:05:
Ben heel benieuwd 1 feb.

ikke ook....

tot dan
Uitspraak van !:bounce:! op donderdag 8 januari 2009 om 21:01:
kom wel even uitrusten

Echt niet :-) ..... knallen gaan we !!