Partyflock
 
­ Nederland

Weerbericht dit weekend: -25 Graden op Wooferland

gepubliceerd door , op
Na tien dagen in het nieuwe jaar is de kop er af, de kater vertrokken en dus tijd voor het eerste echte knalfeest van 2009! Op zaterdag 10 januari zal Wooferland traditiegetrouw het jaar inwijden met al weer de derde editie van Winter Wooferland in de Paradiso in Amsterdam.

Het Wooferland festival is een van de leukste kleine festivals van Nederland waar je uitsluitend classics zult horen en zelfs je kinderen mee naar toe kunt nemen. De winterse tegenhanger van het classics festival kent echter een paar verschillen. Op Winter Wooferland zul je geen kinderen tegenkomen omdat het geen dagfestival is, maar een echt volwassen avondje ouderwets stappen. De sfeer en de muziek blijft gelukkig ongewijzigd. Met een combinatie van oude house, progressive, trance, techno met een snufje old school, geeft Wooferland een eigen invulling van het begrip classics waarbij de sfeer bij het publiek er altijd vanaf de eerste plaat al helemaal in zit.

Door de vrieskou geen zin meer om er nog op uit te gaan nu je net lekker op de bank lag? Geen probleem, Wooferland brengt je huiskamer dan wel naar Paradiso. Het thema van Winter Wooferland is dan ook gezellig oubollige huiselijkheid, dus je ze zult je bij binnenkomst direct thuis voelen! Verder staat de avond vol ijskoude verassingen, winterse acts en een indrukwekkende programmering om van te klappertanden.

De openhaard zal worden aangestoken door niemand minder dan de DJ die acid house in Nederland introduceerde: Paul Jay, waarna het duo Fierce Ruling Diva, bekend van o.a. de classic Rubb It In en de vuige afters op de Amsterdamse partyboot Subtopia, het vuurtje nog eens extra zullen opporren. Na een afwezigheid van 10 jaar zal de (bijna) vergeten held Gino speciaal voor deze gelegenheid overkomen uit de USA om te laten zien dat hij het kunstje nog steeds niet is verleerd. Vanaf 1991 was Gino van vaste waarde voor de Amsterdamse house scene, o.a. als resident van Multigroove, Radio 100 en vele underground partys, tot hij in 1999 vertrok uit Nederland. De liefhebbers van de oude UK progressive sound zullen de avond van hun leven hebben als Billy Nasty achter de draaitafels plaatsneemt. Met zijn eerste releases en remixen op labels als Zoom Records, Hard Hands en React beloofd het avondje te worden om van te smullen. Denis Doeland, beter bekend als oud hardcore held Weirdo, zal het publiek verassen met een echte classics set en geen stampende early hardcore zoals het grote publiek van hem gewend is. Deze man kent zijn klassiekers en heeft het talent om ieder feest op zijn kop te zetten. De mannen die de puntjes op de i mogen zetten zijn niemand minder dan de Wooferland residents van het eerste uur: JP en Martijn, die het dak er als vanouds van af zullen blazen tot de geluidsman van Paradiso de stekker er uit trekt.

Kaarten voor dit winterse spektakel op zaterdag 10 januari kosten slechts 15,00 (excl. fee/lidmaatschap) en zijn verkrijgbaar via www.ticketservice.nl. De Paradiso is open van 22:00 tot 05:00 uur. Voor meer informatie kijk je op www.paradiso.nl.

13 opmerkingen

:bounce: zin in :cheer: En aangezien het zo koud is, beste portiers; laat ons niet te lang buiten wachten please ;-)
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
Uitspraak van Dansliefhebber op donderdag 8 januari 2009 om 13:31:
laat ons niet te lang buiten wachten please

idd gooi die zijdeuren ook open:P
zin an.
 
best cool :D
Ga dr mooi niet heen, mij te koud :P
moet deze helaas laten schieten, maar in september er weer zeker bij :yes:
komt toch ff iets te snel na de feestdagen


jammer, had er wel heen gewild
ben nog niet helemaal hersteld van o/n maar ik ga zeker alles er aan doen om rond eleven binnen te zijn en de hele nacht helemaal uit mn plaat te Wooferen!!! ;-) met mn gappies uiteraard :-0
hoe laat draait ginoooooo ???????
Uitspraak van miquelse op vrijdag 9 januari 2009 om 12:36:
hoe laat draait ginoooooo ???????

En in welke zaal, vorig keer stond ik in de verkeerde zaal op Angelo te wachten :o
Gewoon niet al te laat komen.
Grote zaal

22:00 - 23:30: PAUL JAY
23:30 - 01:00: FIERCE RULING DIVA
01:00 - 02:30: BILLY NASTY
02:30 - 03:45: JP
03:45 - 05:00: MARTIJN

Kleine zaal

23:00 - 00:30: WEIRDO
00:30 - 01:30: LARS JOHANSSON
01:30 - 03:00: GINO
03:00 - 04:30: DIABLO

Kelder

00:00 - 01:00: BAS KASPERS
01:00 - 03:00: BUFF & SONAR
03:00 - 04:30: CASPER