Partyflock
 

X-tase viert vijfjarig bestaan en de twintigste editie van Contrasts met Black Sun Empire

gepubliceerd door , op
afbeelding X-tase viert vijfjarig bestaan en de twintigste editie van Contrasts met Black Sun Empire
FeestContrasts · X-Tase's 5th year celebration
OrganisatieX-Tase
LocatieCKB Underground
Datumzaterdag 17 januari 2009
WinactieContrasts actie, gesloten
StadBergen op Zoom
X-Tase bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd tijdens de twintigste editie van de drum&bass party Contrasts. Voor deze speciale editie zijn de Nederlandse drum&bass helden Black Sun Empire uitgenodigd. Het populaire DJ / producer trio geldt al jaren als een van de grootste namen binnen de Nederlandse scene. De twintigste Contrasts vindt plaats op 17 januari 2008 in X-tase’s vaste locatie CKB Underground.

Voor deze jubileumeditie kon een extra grote naam natuurlijk niet uitblijven. In het verleden nodigde X-Tase al diverse bekende artiesten uit. Zo stonden Eye-D, Trasher, WiiJ Timski en Skitty al eens op het podium van CKB Underground. Ook het minder bekende, maar zeer gewardeerde duo NDM & Spookane was te gast en zorgde voor een van de vetste optredens ooit. Daarnaast nodigde de organisatie diverse ‘talent DJ’s’ uit, om zo ook in nieuwe artiesten te investeren.

Ondanks de vele bekende namen waren de artiesten nooit zo groot en bekend als de gastact van deze party: de Utrechtenaren Black Sun Empire. Omdat deze editie samen valt met het vijfjarige jubileum van de organisatie wordt er extra groot uitgepakt. Om deze grote naam binnen te halen gaat overigens de entree niet omhoog, deze blijft gewoon 4 euro. Kortom een kwalitatieve line-up voor een prikkie.

Black Sun Empire timmert al sinds 1993 aan de weg als muzikaal gezelschap. In dat jaar ontstond de groep en enkele jaren later koos men om de richting in te gaan waarmee de groep nu populair is geworden: drum & bass. Door de jaren heen won BSE steeds meer aan populariteit en in ook het buitenland zijn de drie Nederlanders steeds populairder. Momenteel wordt er namelijk hard gewerkt aan een Amerikaanse tour.

Voor het zover is wordt eerst Bergen op Zoom aangedaan. Daar krijgt Black Sun Empire gezelschap van de residents Kreng, Majestic, Timecats en MC NoiA. Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar, dus wees er vroeg bij. Contrasts start om 22.00 en duurt tot 04.00. Locatie is CKB Underground in de Blokstallen 3. Meer informatie: www.x-tase.net en www.ckbunderground.nl . Op www.west-point.nl valt vanaf ongeveer één week voor Contrasts een exclusief interview met deze hoofdact te lezen.

X-Tase zal zich in 2009 niet alleen bezig houden met de huidige evenementen zoals Contrasts ,maar werkt de komende periode ook aan verbeteringen en uitbreidingen van het huidige aanbod. X-Tase bezoekers en andere geïnteresseerden worden dan ook gevraagd om de volgende enquête in te vullen http://x-tase.net/survey/index.php?sid=36774. De enquête gaat deels in op hoe de huidige bezoeker de activiteiten van X-Tase ervaart, maar stelt ook vragen over muziekgenres waar de jongerenorganisatie op dit moment nog niet in actief is. Zo bestaat er de mogelijkheid dat er avonden met nieuwe genres geprogrammeerd worden als hier behoefte aan is. Vul de enquête dus in, deze valt ook via de frontpage van www.x-tase.net te bereiken.

3 opmerkingen

jammer dat het zo ver weg is BSE :respect:
Sommige oudere dingen van BSE zijn zeker zeer lekker B)
verwijderd
BSE(y)